Opublikowano 20 Lutego 201313 l He he dwa rozne auta w porownaniu do wersji zakupionej zreszta u mnie tak samo
Opublikowano 21 Lutego 201313 l wykasuj moj numer z telefonu ;] dobreteraz sa takie fajne lekkie folijki ze mozna taka 50% cale autko obleciec i efekt ekstra polecam 3m folje
Opublikowano 21 Lutego 201313 l Wy przyciemniacie a ja bym checia scieme wywalil ale wiaze sie to.u mnie z wymiana szyb bo mam fabrycznie sciemnione :/ Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2
Opublikowano 21 Lutego 201313 l no wlasnie chyba nie sciemnie Pawle... noi szacun tak jest dobrze:wink: mi ściema szyb nie zbyt dobrze się kojarzy
Opublikowano 3 Marca 201313 l Autor nie chce przesadzić, poza tym w tym lakierze słabo ciemna szyba wyglada. juz nie koza;) Uploaded with ImageShack.usodgrzebie kotleta;) Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 3 Marca 201313 l pisalem juz na Rulezzz calkiem przyjemnie ale a bym jeszcze krecil jak wrazenia z jazdy na tym gwincie?
Opublikowano 3 Marca 201313 l Topor nie moze skrecic bo nie wjedzie do garazu ps. widzialem na zywo ... wyglada zacnie teraz
Opublikowano 3 Marca 201313 l Autor pisalem juz na Rulezzz calkiem przyjemnie ale a bym jeszcze krecil jak wrazenia z jazdy na tym gwincie? myslalem ze bedzie duuuzo gorzej, a jes delikatnie sztywniej od 1bv;) jaja;p B5 na gwincie bylo twarde jak kamien;p Uploaded with ImageShack.us