Rafalski82 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 W tym roku wybieram się z rodzinką na wakacje i wymyśliłem sobie żeby dla dzieciaków zmontować zestaw dvd,divix,tv czyli dwa ekrany na zagłówkach lub ekran jeden wspólny na suficie. 1.Moje pytanie to co z waszego punktu widzenia jest praktyczniejsze dwa ekrany czy jeden wspólny? 2.W jakiej cenie można kupić jeden i drugi zestaw? interesuje mnie sprzęt średniej klasy Przeglądałem wczoraj cały dzień różne rozwiązania sprzętowe i tyle tego jest że nie wiem co pod uwagę brać,może ktoś coś u siebie tego typu montował?
.Pablo. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja montowałem u siebie dvd w zagłówku. kupiłem cały komplet podpina się tylko + i - i już chodzi ma własny napęd dvd czytnik kart sd wejście usb itp. http://allegro.pl/okazja-monitor-w-zaglowku-lcd-7-xbs-dvd-usb-mp4-i2240153074.html Montaż bardzo prosty estetyka też bardzo dobra plus jest taki że na razie jeden zagłówek kupiłem bo drugie dziecko dopiero w planach jest hahaha. Podwieszany monitor mi jakoś nie spasował raz musiałbym wiercić dziury w podsufitce dwa wizualnie mi się nie podoba. Przy podwieszanym monitorze dziecko patrzy na ekran pod kątem potem będzie narzekało że szyja go boli <hahaha> żart.
Rekomendowane odpowiedzi