Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Powiązanie kostek z pinami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was wie, jak, ewentualnie gdzie szukać powiązania kostek z pasującymi pinami?

Znalazłem gdzieś na sieci pdf'a wydrukowanego z ETKA, na którym w kolumnie remarks są wypisane wszystkie pasujące piny. Próbowałem tego odszukać w ETKA, ale niestety takiego dopasowania nie znajduję.

Jak dzwonie do człowieka w ASO, to też mnie prosi o nr kostki i zaraz podaje nr pinów - skąd można wziąc takie info?

---------- Post dopisany 08-05-2012 at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2012 at 22:06 ----------

Pomocny pracownik działu części z ASO już mi pokazał sposób na to - później postaram się to opisać na foto-story :decayed:

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

Pomocny pracowanik działu części z ASO już mi pokazał sposób na to - później postaram się to opisać na foto-story :decayed:

Opublikowano
Czy ktoś z Was wie, jak, ewentualnie gdzie szukać powiązania kostek z pasującymi pinami?

---------- Post dopisany 08-05-2012 at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2012 at 22:06 ----------

Pomocny pracownik działu części z ASO już mi pokazał sposób na to - później postaram się to opisać na foto-story :decayed:

Przyda się bardzo, czekamy.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
Ja nie mam problemu z tym w ETCE .

Grzegorz, a mógłbyś się podzielić tą wiedzą tajemną? :wink:

Jak mając numer wtyczki/gniazda dobrać do niej odpowiednie piny?

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

--

Pozdrawiam.

Sławek

No oczywiście przeciez to nie tajemnica :wink: klikając na daną wtykę , mamy jej numer a na dole jest rubryczka informacje dodatkowe , klikamy na prostkacik wyświetla sie nam numer

wtyki oraz PINY pasujące wraz z grubościami przewodów. Dodatkowo jak tos ma 7.3 PLUS ETKE sa nawet zdjęcia poszczegolnych pinów :wink:

Mam nadzieje , ze o to chodzi .

019efb.jpg

PINY.jpg

Opublikowano

--

Pozdrawiam.

Sławek

No oczywiście przeciez to nie tajemnica :wink: klikając na daną wtykę , mamy jej numer a na dole jest rubryczka informacje dodatkowe , klikamy na prostkacik wyświetla sie nam numer

wtyki oraz PINY pasujące wraz z grubościami przewodów. Dodatkowo jak tos ma 7.3 PLUS ETKE sa nawet zdjęcia poszczegolnych pinów :wink:

Mam nadzieje , ze o to chodzi .

http://img685.imageshack.us/img685/592/019efb.jpg

http://s19.postimage.org/klbk6njc3/PINY.jpg

Dodam jeszcze jako ciekawostkę, że Etka 7.3 plus, potrafi wyszukiwać numer danej części (ślad części), we wszystkich markach grupy VW, czego nie potrafiły (jak dobrze pamiętam) poprzednie wersje Etki. :wink: