Jarek11255 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam Jak skasować vagiem palącą się kontrolkę, która się nazywa według instrukcji "elektronika silnika" Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
letallec Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wejdz do modulu 01-Engine i zobacz jakie sa tam bledy.
Jarek11255 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ok, Czyli kasacja tych błędów wyłączy kontrolkę czy należy jeszcze coś zrobić wrazie co. Dopiero popołudniem podjedzie znajoma tym autem i vag będzie podpięty. Na tą chwilę wiem, że jej się zapaliło.
michal_g84 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 przedewszystkim to musisz wiedzieć dlaczego kontrolka wyskoczyła, zwykle świadczy to o jakieś nie standardowej sytuacji, więc nie tylko skasowanie błędu, ale i też trzeba zlikwidować powód tego błędu
letallec Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ok, Czyli kasacja tych błędów wyłączy kontrolkę czy należy jeszcze coś zrobić wrazie co. Dopiero popołudniem podjedzie znajoma tym autem i vag będzie podpięty. Na tą chwilę wiem, że jej się zapaliło. Czasami bledu nie da sie usunac, dopoki nie usunie sie usterki.
Jarek11255 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Podobno po jakimś tankowaniu wyskoczyła. Nie wiem czy ma to coś wspólnego z benzyną którą zatankowała, może mieszanka jakaś nie taka.
domjenick Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 odepnij klemy na jakieś 45 minut i błąd się skasuje sam, jeśli jest to usterka, która powraca-kontrolka powróci po paru minutach jazdy
wrclaguna Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak zostanie podpiety komp to trzeba sprawdzić jaki jest Priorytet błedu
Rekomendowane odpowiedzi