wojtas8101 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Panowie 1. Podczas jazdy autkiem nagle zaświeciła mi się kontrolka poduszek co zauważyłem po odpięciu pasów i jazdy nic mi nie pika - tzn nie świeci mi kontrolka pasów ani wkurzającego dźwięku nie ma. I świeci cały czas kliku znawców podłączając do kompa nie może jednoznacznie powiedzieć co to jest. 2. Kontrolka silnika wyskoczyło mi na kompie ze jest to błąd odpowiadający za: - położenie pedału gazu - przepustnica prawidłowo nie działa Co jest najdziwniejsze dziś podczas jazdy mi ta kontrolka zniknęła sama a teraz jak podszedłem do auta i uruchomiłem zaświeciła się po włączeniu zapłonu. Auto nie przeszło w tryb awaryjny !!! Czy to może kwestia wyczyszczenia przepustnicy ?? o gdzie się to znajduje? I jeśli to pedał gazu to jak to naprawić Czy macie inne podejrzenia niż to co mi wyskoczyło ?
wrclaguna Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Masz numer błedu jaki wyskoczył ? Podpinałeś kompa ?
tmarek7 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Konrolka silnika to może byc słaby styk lub przepalony bezpiecznik świateł stopu
wrclaguna Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Konrolka silnika to może byc słaby styk lub przepalony bezpiecznik świateł stopu Przeciez napisał ,ze jest bład połozenia pedału gazu Stawiałbym własnie na pedał przyśpieszenia z Modułem elektronicznym .
wojtas8101 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 Informacje mam tylko takie jakie napisałem wyżej niestety
wrclaguna Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Informacje mam tylko takie jakie napisałem wyżej niestety I co sprawdzłeś juz ten pedał?
wojtas8101 Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Nie jutro na 9.00 jestem umówiony bo coś mi jeszcze zaczęło trzeszczeć jak jadę i nie wiem co to czy zawieszenie czy łożyska czy piasta - nie wiem więc jutro będę coś więcej wiedział to napisze od razu ---------- Post dopisany 14-05-2012 at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2012 at 15:28 ---------- Niestety jak na razie nikt nic nie wie muszę poszukać innych mechaników bo te to jakieś d*py sa ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Niestety jak na razie nikt nic nie wie muszę poszukać innych mechaników bo te to jakieś d*py sa
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Niech ktoś podepnie ci kompa i odczyta błedy wtedy będzie wiadomo
wojtas8101 Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 Ale właśnie o to chodzi że jak podpinają to ich kompy nie funkcjonują z moją Audiczką
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 A co to za kompy mają ? Podjedz na Spota w trójmiescie wez czteropak i niech ktoś ci sprawdzi błedy
NYNA Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 http://a4-klub.pl/showthread.php?292-Spoty-3M-każda-środa-godz-19-00-w-AZ-AutoSerwis-www-az-gda-pl/page470
wojtas8101 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 wymontowali mi jakąś czujniki : - Jesłi chodzi o Kontrolke silnika coś z czujnikiem przepustnicy się stało - a jeśli chodzi o Airbag - amba Fatima
Rekomendowane odpowiedzi