lapawwa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam, Jako że pięknego słonecznego dnia po grillu moim oczom ukazała się odchodząca podniszczona listwa drzwiowa zacząłem się zastanawiać jak to odnowić... Guma w stanie dobrym tylko jak zastąpić tę prowadnicę? Ori 150 wiec jak za cos takiego wydaje mi się dużo. Może macie jakieś pomysły jak zastąpić tę prowadnicę? Pozdrawiam!
turbobastard Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 nie ma sposobu? bo tez mam z tym problem ok ok juz znalazlem http://a4-klub.pl/showthread.php?61388
chriss Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Można kombinować z regeneracja albo przykleić na stałe ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest jednak wymiana na nowe, wiem że nie są tanie ale trudno jak sie chce mieć Audi to wcześniej czy później każdego właściciela B5 to czeka
mat-85 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Ja ostatnio jedną przykleiłem bezbarwnym silikonem. Przykleiłem do spinek nie do nadwozia. Silikon dobrze wypełnił miejsca w których stalowa listwa była już próchnem. Narazie dobrze się trzyma i co najważniejsze nie odstaje. Jak odstanie kupię nową.
turbobastard Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Można kombinować z regeneracja albo przykleić na stałe ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest jednak wymiana na nowe, wiem że nie są tanie ale trudno jak sie chce mieć Audi to wcześniej czy później każdego właściciela B5 to czeka hehe no niestety, widywałem b5-tki z tymi brakującymi listwami i się zastanawiałem kiedy i mnie to spotka no i mam. Kupowac nowej nie chcem to napewno bo auto idzie niedługo na handel zapewne ale mam taki pistolet z rozgrzewającą końcówką na te pałki z klejem ciekawe czy na to się będzie trzymało.
bula87 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Można kombinować z regeneracja albo przykleić na stałe ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest jednak wymiana na nowe, wiem że nie są tanie ale trudno jak sie chce mieć Audi to wcześniej czy później każdego właściciela B5 to czeka hehe no niestety, widywałem b5-tki z tymi brakującymi listwami i się zastanawiałem kiedy i mnie to spotka no i mam. Kupowac nowej nie chcem to napewno bo auto idzie niedługo na handel zapewne ale mam taki pistolet z rozgrzewającą końcówką na te pałki z klejem ciekawe czy na to się będzie trzymało. kolego klej na gorąco jak najbardziej ja mam tak 2 lata i trzyma
Rekomendowane odpowiedzi