Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy będzie pasować z polifta do przedlifta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem posiadaczem A4 B5 97' Avant Mam zamiar wsadzić halogeny do zderzaka. Jako że jest to przedlift, widziałem że pasują halogeny oraz maskownice na nie - obecnie mam tam zaślepki. Chciałbym też wymienić atrapę zderzaka środkową - moja jest połamana, a że to małe koszta, chciałbym się dowiedzieć czy z polifta atrapa będzie pasować do przedlifta? Znalazłem obydwie rzeczy u jednego z sprzedających na allegro, a nie chciałbym płacić 2x za przesyłkę.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

A gdzie widziałes że pasują halogeny ? P&P nie podejdą.

Opublikowano

Pewnie znalazł gotowy zestaw z kratką i zrobionym halogenem bo robią już takie wynalazki i pasują do przedlifta..

Ja na Twoim miejscu szukałbym zderzak poliftowy kompletny i po problemie.

Opublikowano

Hmm, dokładnie tak, znalazłem na allegro cały zestaw i pytałem się sprzedającego czy będzie pasować na pewno, odpowiedź była twierdząca ale wolę się zapytać. Jak z samą kratką w środek zderzaka? Pasuje bez przerabiania z polifta do przedlifta?

Sęk w tym że zderzak cały, bez halogenów to koszta 400 zł, a gdzie maskownice i halogeny do tego? Średnio mi się widzi wydawać na sam zderzak, tym bardziej że mój jest w niezłym stanie poza środkową atrapą.

Opublikowano

Kolego halogeny od polifta nie podejdą do przedlifta bez rezania , kratki też nie pasują , wiem bo sam to przerabiałem i jakoś udało sie to wmontować ale jest sporo dłubania .A jak koleś sie upiera że podejdą to niech da jakieś foty to ocenimy bo sam jestem ciekaw jak to wygląda . Moje halogenu po przeróbce wyglądają tak 20120412408.th.jpg

Opublikowano

ani halogeny ani atrapka sierodkowa nie pasuje p&p z po do przedlifta... zreszta nawet nie wiem czy bedziesz w stanie wyrezac ta sierodkowa atrapke tak zeby pasowala.... hallo do przedlifta to 98% rzezba 1%us 1%to jakies dydykowane g.....

Opublikowano

Hmm, jak nie pasują to sobie chyba dam spokój z tym... Jeszcze jedno, co oznacza skrót "P&P" ?

Opublikowano

takie ze wyciagasz stara czesc i zakladasz nowa podpinasz i wszystko pasuje, dziala bez zadnych przerobek i kombinowania

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ----------

Plug and Play (z ang. podłącz i używaj)....

Opublikowano

Aha, spoko, dzięki za wyjaśnienie i pomoc. Temat można zamknąć :)