Faster84 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 witam odkad zrobilo sie cieplo ubywa mi plyn chlodzacy prawdopodobnie z łacznika plastikowego za glowica silnika przy scianie grodziowej tam gdzie sa 2 czujniki ja mam 1 czujnik a drugi otwór mam zaslepiony pytanie jak nazywa sie ten lacznik bo nie wiem co mam kupic ? lub ja sprawdzic uszczelke pod glowica bo tego boje sie tez
Raftik Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 "kruciec wodny" się nazywa ale w każdym sklepie motoryzacyjnym jak wytłumaczysz to go znajdą w ofercie.
grzes1150 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Kupując ten kruciec nie oszczędzaj bo te najtańsze długo nie trzymają
Faster84 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 dzieki chlopaki a czy trudno jest to wymienic? i do czego jest ten drugi czujnik od prawej bo go nie mam a mam wtyczke ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ---------- koledzy mozecie mi dac jaks link do tej czesci bo same uzywki wynajduje ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- koledzy mozecie mi dac jaks link do tej czesci bo same uzywki wynajduje ---------- Post dopisany 03-05-2012 at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2012 at 13:39 ---------- Dobra czesc kupiona i pojawil sie drugi problem czy miedzy rura metalowa a króccem ma byc jakas uszczelka bo teraz mi cieknie tak jakby z pod sruby na dole na łączeniu ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- Dobra czesc kupiona i pojawil sie drugi problem czy miedzy rura metalowa a króccem ma byc jakas uszczelka bo teraz mi cieknie tak jakby z pod sruby na dole na łączeniu ---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- Dobra czesc kupiona i pojawil sie drugi problem czy miedzy rura metalowa a króccem ma byc jakas uszczelka bo teraz mi cieknie tak jakby z pod sruby na dole na łączeniu
Rekomendowane odpowiedzi