Zbyszek_7 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Witam, Moje pytanie brzmi jak podnieść opuszczone drzwi? Załączam zdjęcie zawiasów: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7265448e6b9d38a5.html Jeśli ktoś wie jak to zrobić może mi zaznaczyć na tym zdjęciu w jaki sposób można regulować zawiasy. Pzdr
iwadrian Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Powiem ci tak. Jeżeli nie masz zbyt dużego pojęcia o regulacji drzwi to lepiej się za to nie bierz. lepiej daj na piwo jakiemuś blacharzowi a on to zrobi szybciej i lepiej. Jeżeli jednak postanowisz to zrobić samemu to poczytaj sobie np. tutaj http://a4-klub.pl/showthread.php?t=221789&p=2679351#post2679351
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Sprawdź jeszcze przy lekko uchylonych drzwiach czy nie masz luzów góra-dół, jeśli tak to regulacja nic nie da tylko szukaj jakiś dobrych zawiasów
marjon Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Sprawdź jeszcze przy lekko uchylonych drzwiach czy nie masz luzów góra-dół, jeśli tak to regulacja nic nie da tylko szukaj jakiś dobrych zawiasów ja zalozylem nowy zawias w laks stanie a i tak musialem go regulowac inaczej niz byl stary:whistling:
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Tak, zgadza się ale powiedz mi jaki sens regulować wyd*pcone zawiasy
Zbyszek_7 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Ok dzieki za podpowiedzi. Musze do kogos przy okazji podjechac bo widze samemu nic dobrego nie zdzialam
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Ogólnie ciężki temat z regulacją drzwi kiedyś sam chciałem się zabrać za to ale olałem sprawę jak poczytałem o szumach podczas jazdy z większymi prędkościami. Ja mam lekkie luzy i mam nowe zawiasy ale nie biorę się za to.
Rekomendowane odpowiedzi