juby_p Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Jak w temacie, postanowiłem porównać doładowania na filtrze pipercross po 5tyś przebiegu od czyszczenia i na zwykłym filtronie po 2-3tys przebiegu. Jak widać różnica największa jest do 1,5 tyś obrotów. P.S. Nie czepiać się pierwszej górki jest do usunięcia.
MAGIC87 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Ciekawe jakby to wygladało u mnie na filtrze Simota
juby_p Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 to jest żadna różnica:naughty: No moja dupo hamownia powiedziała mi to samo:) w tygodniu umyje jeszcze filtr i powtórzę ale coś mi się wydaje że przy turbo to filtr ma drugo rzednę znaczenie.
Kowi87 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 dokładnie, dlatego zawsze twierdziłem ze to wywalony hajs niepotrzebnie:whistling:
juby_p Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 akurat pipercross kosztował mnie 10zł więcej od papierzaka:)
MAGIC87 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 własnie miałem napisac to samo ze filtron duzo tanszy nie jest:wink:
Rekomendowane odpowiedzi