Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie dobrze przyciemnią szyby w okolicy Gliwic/Katowic???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pare miesiecy temu przyciemnialem w moim avancie to zaplacilem 400 zl i jestem mega zadowolony :banan::banan: ale niestety od Katowic to jakies 70 kilometrow drogi i to co bys zaoszczedzila na przyciemnieniu to wydalbys na paliwo : Confused4:

Opublikowano
  • Autor

Nie no, to jest zaleta że tu na pszczyńskiej mam blisko, i w sumie mogę załatwić sprawę, będąc w pracy, ale żona się buntuje, żeby 500 wyrzucić:)

Opublikowano
Taniej niż za 500 nie znajdziesz, chyba że u kogoś w garażu :wink: Folia jak to folia, w prawdzie nie jest to folia z Tesco za 14,99zł ale nie kosztuje też specjalnie dużo. Bardziej cenna w tym wszystkim jest usługa. Wbrew pozorom nie jest to takie trala lala. Tym bardziej że całość odbywa się bez demontażu.

Polecam AUTO TKACZ W Chorzowie. Terminy prawie od razu i robota zrobiona :oklasky:

kolego co ty za bzdury opowiadasz:facepalm:

po pierwsze: oczywiście że taniej może znaleźć, np w Rybniku

po drugie: a gdzie niby "szpece" oklejają jak nie w garażu?

po trzecie: akurat w A4 żeby było dobrze oklejone warto zdemontować szyby drzwiowe

po pierwsze: W Rybniku to może znajdzie :naughty: ale szuka w okolicach Kato :decayed:

po drugie: Nie mam nic przeciwko "szpecom" garażowym bo też z ich usług korzystałem. Miałem raczej na myśli profesjonalny serwis a co za tym idzie warsztat. Sam oklejałem golfa w Świętochłowicach u gościa w garażu. Samo przyciemnienie OK ale tapicerki brzęczały jak szalone :grin:

po trzecie: Czyżby kolega miał doświadczenie w przyciemnianiu szyb? ...z tego co wiem, nie trzeba demontować szyb drzwiowych żeby je dobrze okleić. Wystarczy zdjąć boczek.

Opublikowano
  • Autor
..... całość odbywa się bez demontażu.
Wystarczy zdjąć boczek.

No to jak by nie było, to już jest demontaż:)

Opublikowano

rowniez polecam auto tkacz w chorzowie, sciemniaja juz kilkanascie lat :)

3 auta tam robilem i zawsze bylo ok

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

rowniez polecam auto tkacz w chorzowie, sciemniaja juz kilkanascie lat :)

3 auta tam robilem i zawsze bylo ok

Opublikowano

[/color]

..... całość odbywa się bez demontażu.
Wystarczy zdjąć boczek.

No to jak by nie było, to już jest demontaż:)

Zapomniałem dodać że bez demontażu szyby

Widzę niepotrzebne czepianie się :thumbdown: Szkoda czasu. Poleciłem tylko sprawdzony prze zemnie dwukrotnie serwis na Twoją prośbę. :closed:

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, jak byś nie zauważył, to tam na końcu uśmiech był:P

Opublikowano
Taniej niż za 500 nie znajdziesz, chyba że u kogoś w garażu :wink: Folia jak to folia, w prawdzie nie jest to folia z Tesco za 14,99zł ale nie kosztuje też specjalnie dużo. Bardziej cenna w tym wszystkim jest usługa. Wbrew pozorom nie jest to takie trala lala. Tym bardziej że całość odbywa się bez demontażu.

Polecam AUTO TKACZ W Chorzowie. Terminy prawie od razu i robota zrobiona :oklasky:

kolego co ty za bzdury opowiadasz:facepalm:

po pierwsze: oczywiście że taniej może znaleźć, np w Rybniku

po drugie: a gdzie niby "szpece" oklejają jak nie w garażu?

po trzecie: akurat w A4 żeby było dobrze oklejone warto zdemontować szyby drzwiowe

po pierwsze: W Rybniku to może znajdzie :naughty: ale szuka w okolicach Kato :decayed:

po drugie: Nie mam nic przeciwko "szpecom" garażowym bo też z ich usług korzystałem. Miałem raczej na myśli profesjonalny serwis a co za tym idzie warsztat. Sam oklejałem golfa w Świętochłowicach u gościa w garażu. Samo przyciemnienie OK ale tapicerki brzęczały jak szalone :grin:

po trzecie: Czyżby kolega miał doświadczenie w przyciemnianiu szyb? ...z tego co wiem, nie trzeba demontować szyb drzwiowych żeby je dobrze okleić. Wystarczy zdjąć boczek.

A ja dorzucę swoje 2 grosze - dla chętnych polecam wielokrotnie już wymieniany na forum zakład AutoFan z Jaworzna (http://www.autofan.info) - w poniedziałek jadę na przyciemnianie - czas oczekiwania to około 2 tygodni jeśli chodzi o termin pn-pt, a sobota.... dopiero połowa lipca (przynajmniej tak mnie poinformowano). Najlepszy jest koszt - ja za moją A4 Avant zapłacę 370 zł (rabat dla klubowiczów) więc myślę że cena przystępna.

Opublikowano
  • Autor

no cena już całkiem spoko. A ile tam może trwać taki zabieg? Bo jak już bym się miał decydować, to tylko na poczekaniu. Nie mam możliwości zostawienia samochodu...

Opublikowano

http://www.ciemne-szyby.pl/

W katowicach na Francuskiej obok doliny 3 stawów przyciemniałem 5 szyb sa godni polecenia 5 lat gwarancji

Opublikowano
no cena już całkiem spoko. A ile tam może trwać taki zabieg? Bo jak już bym się miał decydować, to tylko na poczekaniu. Nie mam możliwości zostawienia samochodu...

W moim przypadku - prawdopodobnie 6h - bo najgorsza będzie tylna szyba do przyciemnienia ze względu na jej ogrzewanie i żeby wszystko było OK to musi potrwać - normalnie chyba 3h.