Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Czerwona :D Łysy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Twoja tez się ładnie prezentuje :D

Opublikowano

No Łysy nie wiem jak to się stało że dopiero teraz trafiłem na Twojego ADRa :decayed:

Na żywo czerwień robi robote :thumbup1:

Tych ciemnych szyb dalej nie wiedziałem - wrzuć jakieś foto :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Na samym początku masz dwa ostatnie zdj. Trochę słabo widać telefonem robione :)

Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi :facepalm:

Zainwestuj w białe albo przyciemniane boczne kierunki - koszt chyba 15 zł sztuka :thumbup1:

Opublikowano

też takie miałem a teraz tylko czesci z niego sa

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No to ciemnymi szybami z przodu się długo nie nacieszyłem :P Dowód odzyskany hehe niestety nie dało się nic przykombinować i zerwałem folie :)

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm: załamka a tak bardzo chciałem sobie też przyciemnić przód ale po co tracić kaskę bezsensu :kwasny: co za barany...:thumbdown:
Opublikowano

No ja jeździłem pół roku na przyciemnianych szybkach przednich i nie miałem komplikacj, a folia to była 3m jakaś najjaśniejsza. Zerwałem tylko dlatego że w nocy dziewczyna nie chciala jeździć bo cos tam jej przeszkadzało.:decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe pech :P Cyrkiel zawsze możesz mówić ze zapomniałeś dowodu, ja trafiłem na strasznie upartych nawet nie mieli sprzętu do pomiaru.

Opublikowano

a ja smigałem na takich rok:decayed:

986f9912d38adbd4m.jpg

9993adda2b47766am.jpg

wszystko zalezy od Psa na jakiego trafisz:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No ja niestety nie pomyślałem wtedy bo też mogłem powiedzieć ze zapomniałem dowodu i jeszcze bym jeździł jakiś czas.

---------- Post dopisany 10-01-2013 at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany 02-12-2012 at 15:07 ----------

Zdecydowałem się na instalacje LPG także teraz tylko spr jakie spalanie i czy wszystko działa jak należy, jutro wrzucę jakieś zdj jak to wygląda.

Opublikowano

No No konkretna Audi :):) Krwista robi swoje :) Pozr Co do szyb :) Można trafić na upartych :P i na dobrych ja zazwyczaj trafiam na dobrych mam folie na tyle i na bocznych w słupku z tyłu ale do zerwania bo odeszła xD trzeba zakupić nową folie heh lać na psy . już 2 miesiąc śmigam na Niebieskich postojowych i miałem 2 kontrole i można powiedzieć ze się nie czepiają żarówki mam ze sobą na wszelki wypadek częściej czepiają się o wymianę jednej głupiej żarówki od tablicy xD Ale ja mowie im ze się nie da bo jest rozwalone na dobre to się śmieją :D Tak że jest Pozytywnie z Glinami :P

Opublikowano

kolorek oczywiscie świetny:wink:cała reszta tez. szykują sie jeszcze jakies zmiany na wiosne ?? PS. czarne szybki to fajny pomysł. wrzuc folie najjasniejsza z mozliwych i nikt nie powinien sie szybko przyczepic:wink:

Opublikowano
  • Autor

Zobaczy się narazie dużo kasy poszło na lpg jak coś się zmieni to będę aktualizował :)

Opublikowano

No właśnie kolor najodpowiedniejszy:decayed: radio widze że LG... fajne tylko skąd wzieli zabytkowe USB 1.1?:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Ważne że ładnie gra :)

---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ----------

DSC_0898.jpgDSC_0899.jpgDSC_0900.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fura fajna, kolor jak mojej :decayed: Jedyny słuszny :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ostatnia usterka troche kosztowała ehh

Uszczelka głowicy

uszczelka pod zaworami

pompa wody

pasek alternatora

pasek pompy wody

płyn

króciec wody

korek zbiorniczka

przewód wodny

Koszt naprawy 845 zł

Opublikowano
  • Autor

Pompa siadła a póżniej uszczelka pod głowica gotowało płyn brak ogrzewania. tutaj masz temat http://a4-klub.pl/silniki-benzynowe-30/gotuje-plyn-brak-ogrzewania-1-8-125km-258492/#post3276585 może się komuś przyda na przyszłość