pucy1 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Została mi jeszcze jedna opcja http://allegro.pl/zderzak-przedni-audi-a4-s-line-94r-rieger-i2323371863.html a lusterka mi tez sie nie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Mi to nie pasi...ale może zbyt konserwatywny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 z tych wszystkich propozycji zdecydowanie rieger, tylko sprawdź czy to faktycznie rieger, prznajmniej z ABSu bedzie:whistling: te wszystkie super hiper extra laminaty produkty markowe(kurfa jakiej marki:wallbash: ) tani polski wyrób odlewni:whistling: Co do zderzaka RS i tu pytanie czy ktoś próbował wyciąć centralnie na środku zderzaka pasek tej szerokości? Przegladasz chociaż te linki co Ci wklejam:facepalm: jak nie to zajrzyj, zadnego paska tam sie nie wycina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Oczywiście ze przegladam. Ale wydaje mi sie ze wyciecie paska na srodku byłoby prostszą operacją. Moze sa jakies haczyki dlatego pytam. Ok temat przodu zamkniety. Dokładka tył w avancie?? Nie mam ochoty na zabawe w rezanie i walkę z lakiernikami zwłaszcza po linku który wkleiłeś odnośnie tyłu. Jest coś co się nadaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 szukaj dokładki pod parktronik PDC ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ---------- co do wyciecia paska, to zauważ ze cały ten pic szerokosci to tylko przy ślzigach jest, jak wytniesz na środku zderzka pasek to juz zderzak nie zlicuje sie z lampami itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam. Zakładaj kolego te laminaty Polecam laminat - mniam mniam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 I załozylem moze nie laminaty ale i nie ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 I załozylem moze nie laminaty ale i nie oriZapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 0ee5cd44b95b3.jpg super to sie prezenci z tymi reflektorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Coś ty zrobił z tym autem:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 mi sie podoba ale wszelki krytycyzm mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 To na około grila to są te opaski ściągające? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 tak dokładnie sa juz zdjete, miały za zadanie przytrzymac grill zeby klej złapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie no moim zdaniem coś strasznego tak zepsuć ładne Audi no ale to ty nim jeździsz:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Przyłozyli się do tego projektanci projectzwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Załóż neony , lambodoorsy i bedzie bajera:whip2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 nawet nie wiem czy podejmowac z toba dyskusje bo pewnie nalezysz do klubu jedyne słuszne to s4 i rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 nawet nie wiem czy podejmowac z toba dyskusje bo pewnie nalezysz do klubu jedyne słuszne to s4 i rs4 laaampy jeszcze raz laaaampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 lampy znikaja z auta i trafi tu najprawdopodobniej ksenon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 lampy znikaja z auta i trafi tu najprawdopodobniej ksenon. oby wygladem przypominajace valeo/depo a nie jakieś FK/sonar i dojczekabany z chin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 lampy beda od osoby z forum w czarnym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi