audiKSP Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Wybieram się na urlop do Polanicy Zdrój. Możecie podpowiedzieć czy lepiej jechać z Wawy przez Bełchatów czy może lepiej przez Częstochowę i autostradą? Będę jechał w poniedziałek.
pablo_ua4 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Witam kolego moja propozycja dla ciebie jest taka od wawy wal na lodz z lodzi na sieradz pozniej wielun kluczbork opole nysa i dolatujesz do polanicy
proket Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Lepiej według mnie to Wawa->Piotrków Tryb->Częstochowa->Opole->Nysa->Kłodzko->Polanica Zdr.
audiKSP Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Opublikowano 10 Maja 2012 Dzięki koledzy za podpowiedzi. Dokładnie takie rozwiązania biorę pod uwagę. Bliżej mi do opcji przez Piotrków. Dawno już nie jechałem "gierkówką". Wiem że jest rozkopana. Będę tam ok 5-8 rano. Będzie przejezdna czy raczej sznur samochodów na zwężkach?
proket Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Ostatnio tam jechałem z jakiś miesiąc temu w stronę Wawy,nie ma tragedii,jakoś to idzie,potem już od Piotrkowa do samej Polanicy masz ładną drogę.Pochodzę z tamtych stron więc jak coś to mogę pomóc
audiKSP Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 proket jadę tak jak napisałeś. Dzięki za info i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi