Góral.tz Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Może ktoś z was się orientuje jak to jest z zakupami np w Chinach, potrzebuję kartę graficzną do laptopa o taką http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180811433436&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 i zastanawia mnie czy takie przesyłki docierają do polski, sprzedający pisze że wysyłka gratis co mnie bardzo ciekawi, do tego ta karta jest tańsza o 150 zł niż w PL ma ktoś doświadczenie z takimi zakupami??? :hi:
Skyliner89 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Jezeli chodzi o darmowa wyslke z Chin do Polski to prawda. Sam kilka razy zamawialem rzeczy z Chin i przychodzily bez problemu. Czeka sie zazwyczaj 10-14 dni. Wystrzegaj sie wysylki rzeczy do Polski przez EMS, bo jest sprawdzana przez Urzad Celny w PL .
tomcrack27 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 prawde ci napisali ze wysylka gratis...ja tez cos zamawialem z chin i wysylke mialem gratis no i doszla w ciagu 2 tygodni
boguki Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Śmiało możesz zamawiać z chin, hong kongu czy korei. Paczka zazwyczaj dochodzi w czasie 7-15dni
Góral.tz Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 dzięki chłopaki w takim razie zamawiam a co mi tam Czyżby grafika w Compalu padła :-) dokładnie tak przeszedłem DOOM3 i nie wytrzymała ciśnienia :grin:
Rekomendowane odpowiedzi