Opublikowano 25 Maja 201214 l no ale przecież w przedliftowym tunelu, pod łokciem jest taka sama dziura jak w polifcie.. czy nie?
Opublikowano 25 Maja 201214 l No właśnie nie wiem, jeśli ta sama to nie ma znaczenia przedlift-polift, Daniel miał oby dwa kilka dni temu to może się wypowie ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- he he znalazłem Audi 80 Klub Polska :: [b3/B4] - Rezanie uchwytu do kubkw od A4 B5 FL ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ----------
Opublikowano 25 Maja 201214 l he he znalazłem Panie, to jest zupełnie inna część niż w aukcji na początku tego wątku, a sam przed chwilą twierdziłeś że to z aukcji będzie pasować do A4 A nijak nie będzie bo to z aukcji jest do A3 i w ogóle nie w tym miejscu mocowane. Ten link który wrzuciłeś z "rezania" to zupełnie co innego - to może pasować.
Opublikowano 25 Maja 201214 l he he znalazłem Panie, to jest zupełnie inna część niż w aukcji na początku tego wątku, a sam przed chwilą twierdziłeś że to z aukcji będzie pasować do A4 A nijak nie będzie bo to z aukcji jest do A3 i w ogóle nie w tym miejscu mocowane. Ten link który wrzuciłeś z "rezania" to zupełnie co innego - to może pasować. no to przecież od początku piszemy że tamto jest od a3, a do a4 też szło takie:wink:
Opublikowano 25 Maja 201214 l Owszem, ale tomaszstn wprowadza gościa w błąd, bo autor wątku na początku spytał konkretnie czy to z aukcji będzie pasować do A4 - a nie będzie, bo jest do A3. A fakt, że sprzedający nie wie co sprzedaje -to inna sprawa. Nie odwracać mi kota ogonem
Opublikowano 25 Maja 201214 l numer części: 8D0 862 533 E ale to jeszcze nic... Arm Rest cup holder a ten z aukcji jest faktycznie od audi a3...
Opublikowano 25 Maja 201214 l Najlepiej jakby się wypowiedział ktoś, kto coś takiego ma u siebie wymodzone. Niewykluczone, że to z aukcji "wlezie" do środka podłokietnika A4, bo podobnie to wygląda - ale pewności nie ma. Ale już na pewno nie będzie pasować tam, gdzie w A4 są kasety itp.
Opublikowano 25 Maja 201214 l jest roznica w tunelu, poliftowy jest nieco wiekszy ten otwor pod lokciem, mam tam cb i wyraznie widze pomierzę wieczorem to napisze
Opublikowano 25 Maja 201214 l jest roznica w tunelu, poliftowy jest nieco wiekszy ten otwor pod lokciem, mam tam cb i wyraznie widze pomierzę wieczorem to napisze ale przecież to jest tunel od przedlifta i pasi:naughty:
Opublikowano 25 Maja 201214 l ale rozumiesz ze to nei jest ten sam co na aukcji tak? mnie to ten intryguje
Opublikowano 25 Maja 201214 l Panowie, nie pisałem że ten akurat na 100% wejdzie ale wiedziałem że jakoś to podobnie wyglądało, wydawało mi się że to to, po drugie nie ma pewności że zdjęcia real czy tylko koleś z neta coś wziął a opis do A4, trzeba by było to dokładnie sprawdzić. Nie jestem w domu i nie mam dostępu do swoich materiałów i do etki, pisałem z głowy i nie bardzo pamiętałem jak to wygląda, po drugie może właśnie spasi to do przedlifta skoro tak jak Daniel napisał jest różnica w wielkości otworów
Opublikowano 25 Maja 201214 l ale rozumiesz ze to nei jest ten sam co na aukcji tak? mnie to ten intryguje http://www.audi-sport.net/vb/members/jimgrim77/albums/s3-build-thred/4800-img-1498-large.jpg człowieku przecież o tym już wiemy, ale jest nawet numer tej czesci z a4:wink:
Opublikowano 25 Maja 201214 l No właśnie ktoś wkleił fotkę że do przedlifta to pasi ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- można by było zadzwonić do gościa się się spytać
Opublikowano 25 Maja 201214 l tutaj ten sam uchwyt w tunelu z polifta A jeszcze mi sie tak przypomnialo ze do siebei wkladalem tunel po lifcie bo montowalem razem z lokciem a mialem przed i nie zauwazylem zadnej roznicy oprocz nieco glebszego schowka na "cos podluznego"
Opublikowano 25 Maja 201214 l jest roznica w tunelu, poliftowy jest nieco wiekszy ten otwor pod lokciem, mam tam cb i wyraznie widze pomierzę wieczorem to napisze ale przecież to jest tunel od przedlifta i pasi:naughty: http://s018.radikal.ru/i500/1202/5a/7eaa15a4d4db.jpg sam nie wiem, cb mi inaczej tam lezy a w przedlifcie bylo jakos ciasniej
Opublikowano 28 Maja 201214 l Więc tak. Jestem posiadaczem omawianego uchwytu. Mam go zamontowanego w przedlifcie, ale fakt że tunel z łokciem mam od lifta. BTW jak zakupiłem poliftowy tunel, to nie bylo w nim żadnego "dywanika" w schowkach. Zanim dokupiłem sobie ten uchwyt, bo nie miałem żadnego po zmianie tunelu to "dywanik" mialem przełożony z przedliftowego i pasował idealnie - w związku z tym uważam że te schowki, zagłębienia jak zwał tak zwał są identyczne w całym okresie produkcji... Ewentualne fotki u mnie w watku.
Opublikowano 26 Września 201213 l zrobie odkop, bo jak pisaliscie temat dla potomnych. to zeby bylo jasne: ten uchwyt, ktory sie naciska i otwiera [ten blizej lewarka zmiany biegów] jest taki sam przed i po lifcie? pytam bo mam tan zamontowany uchwyt na telefon pokladowy. chcialem go wywalic i wlasnie tam wstawic uchwyt na kubki.