freezoneQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam. Dzisiaj na diagnostyce wyszły "ogromne" luzy na wahaczach górnych. Nie mam pojęcia na których, diagnosta powiedział po prostu "na wahaczach górnych". Kiedy auto stoi w miejscu (na zgaszonym silniku) i ktoś macha kierownicą, wtedy mniej więcej widać małe luzy na jednym wahaczu górnym. Nie mam pojęcia czy mam wymieniać wszystkie górne czy może zazwyczaj leci jeden z górnych (przedni lub tylny)? Diagnosta dodał też, że pozostałe wahacze są w dobrym stanie i nie ma potrzeby ich wymieniać. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Ps. W FAQ "zawieszenie" link "Pukanie w zawieszeniu" B5 ADR nie działa.
mar_92 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Skoro ci powiedział że są luzy na wahaczach górnych,to raczej wszystkie do wymiany Pewnie jak by był jeden czy dwa zepsute, to by powiedział ze np. lewy górny
tomaszstn Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wymień całą górę i będziesz miał spokój, zagadaj do Tom77, on ma w dobrej cenie Lema
freezoneQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kolega ma na myśli Lemforder?
freezoneQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wielkie dzięki, już skrobię PW do kolegi Tom77. Ps. (OT) Właśnie przejrzałem temat z Twoim autem, jestem pod wrażeniem.
freezoneQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dostałeś PW o de mnie (co by nie offtopować tematu).
Rekomendowane odpowiedzi