pawka29 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam. można prosić o analizę logów, autko sporo pali i ostatnio zaczęły na biegu jałowym wzrastać obroty. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Tommy Gun Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Sprawdź czujnik i termostat bo auto nie osiąga temperatury roboczej. Czy podczas jazdy nie spada temperatura i jest przynajmniej 87 stopni ??
pawka29 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 nie zauważyłem aby tempertaura spadała. zawsze jest na 90.
Biszczan Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 nie zauważyłem aby tempertaura spadała. zawsze jest na 90. Masz na myśli wskaźnik na tablicy, że jest na 90 czy na VAG-u wyświetla taką temperaturę? Zrób pomiary na zimnym i rozgrzanym silniku to będziesz wiedział co jest grane; czy to czujnik temp.płynu czy termostat.
pawka29 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 ok, z tym czujnikiem temperatury to już miałem problem w zimie ciągle sie świecił. ale jak na razie błędów nie ma. a jaki jest dokładnie numer tego czujnika jesli chodzi o model A4 B6 AVF?
pakotomasz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 To będzie ten numer: 059 919 501 A
Rekomendowane odpowiedzi