Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Forza Horizon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogralem w demo i wydaje sie spoko ale ten model jazdy..... nie wiem czy w pelnej wersji sa uszkodzenia mechaniczne czy jak w demo tylko kosmetyczne ale to tez niezla lipa. powiem tak - gdyby tak wygladał N4S The Run, to bylaby to mega za***ista gra. ale od forzy raczej oczekuje czegos innego i póki co to na 3 sie dobre forze (forzy?) kończą :disgust:

Opublikowano

model jazdy czy w Forza3/4 czy GT5 to 5% no moze 8 % MAX w porownaniu do np. starego GTR2 :whistling:

Opublikowano
to jeszcze na dokladke wyjdzie za 4 dni nowe

Need For Speed: Most Wanted

Need For Speed: Most Wanted - Gameplay Trailer - YouTube!

Grałem przed chwilą już w pełną wersję bo się dziś pojawiła i nie ma szału, grafika gorsza niż w Horizon.

Opublikowano

...heh juz pstrykales :decayed: zazdroszcze WAM tej grafy :slina: bo na GTR2 nawet po wgraniu modow " HD " wyglada jak " 4 lata temu " :grin:

ale to zupelnie inny gameplay :wink:

Opublikowano
  • Autor
Reniu, where the f*ck are you ? :grin:

Kurna choróbsko mnie zmogło... ale idę z progressem do przodu :banan:

PS. dodałbyś wreszcie mojego gamertaga do tematu:

http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/ps3-and-xbox360-klubowicze-81596/

:naughty:

Opublikowano
Zaskoczyłeś mnie z tym małym światem bo choć nie grałem w TDU1/2 to byłem pewny że i tak wielka mapa jest i obszar w tej grze, to sobie mogę wyobrazić co tam się działo :)

za cholere nie moge znalezc w sieci filmiku z calym przejazdem dookola wyspy w TDU... ale swiat byl taki:

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=218081809985938592241.00049bff1df6e411c0a84

...i teraz wyobraz sobie, ze objechanie wyspy dookola zajmuje Ci spokojnie godzinkę... zapierdalajac oczywiscie :) dluuugie autostrady, krete drogi w lesie, czy na wybrzezu, duze miasto, male miasta... czasem zwykle pola... mega urozmaicony swiat. W Horizonie tego nie ma :/

Opublikowano
  • Autor

Mapa faktycznie nie jest wielka. Jednak poziom wykonania tego co jest po prostu urzeka :slina:

Tutaj mój profil:

Forza Motorsport - My Forza

Opublikowano
Zaskoczyłeś mnie z tym małym światem bo choć nie grałem w TDU1/2 to byłem pewny że i tak wielka mapa jest i obszar w tej grze, to sobie mogę wyobrazić co tam się działo :)

za cholere nie moge znalezc w sieci filmiku z calym przejazdem dookola wyspy w TDU... ale swiat byl taki:

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=218081809985938592241.00049bff1df6e411c0a84

...i teraz wyobraz sobie, ze objechanie wyspy dookola zajmuje Ci spokojnie godzinkę... zapierdalajac oczywiscie :) dluuugie autostrady, krete drogi w lesie, czy na wybrzezu, duze miasto, male miasta... czasem zwykle pola... mega urozmaicony swiat. W Horizonie tego nie ma :/

Co to za wyspa:grin:

No to grubo:slina:

Która lepsza część była? To sobie ją skołuje i sprawdzę bo mnie zaciekawiłeś :naughty:

Ale zgodzisz się ze grafa w "Horajzonie" przebija wszystkie gry tego typu :wink4:

Opublikowano

Powiem tak... teraz TDU 2 nie bedzie zachwycac. Model jazdy i grafika duzo slabsze niz Horizon.

Ja gralem w TDU1 w 2007 r. i sie mega jaralem ta gra, bo wyspa byla potezna, a gra miala za***isty klimat, swietna muzyke.

TDU2 nas rozczarowalo, bo o ile graficznie bylo duzo lepsze, to model jazdy nadal przecietny i juz nie mialo tego "czegos" co TDU1.

Natomiast za***iste w TDU jest to, ze jezdzisz normalnie po wyspie w ruchu ulicznym i spotykasz innych ludzi.

W Horizonie tego nie ma i to jest mega slabe :kwasny:

za***iście byloby poscigac sie w ruchu ulicznym z normalnym gosciem, a nie SI.

Hawaje :) bardzo dokladnie odwzorowane w najbardziej charakterystycznych miejscach.

Opublikowano

za cholere nie moge znalezc w sieci filmiku z calym przejazdem dookola wyspy w TDU...

:hi:dobra giera to była, za to TDU2 taka kupa ze szok

Opublikowano
  • Autor

Oahu Hawaje real:

https://maps.google.com/maps?ll=21.460737,-157.920227&spn=0.805184,1.674042&t=h&z=10

Oahu Hawaje gra:

http://4.bp.blogspot.com/-fszChS2chRY/Tm-1jgzzNAI/AAAAAAAAAL4/iTIHeECCgko/s1600/TDU-Island-Map2.jpg

W TDU 1 miałem ponad 140 godzin grania aż padł mi save, potem na drugim miałem jeszcze więcej :polew:

Jedyneczka miała mega klimat, można było z ziomkami śmigać bez celu godzinami. Niedawno na konsoli zcalakowałem po raz trzeci TDU :kox:

Niestety serwery TDU1 zostały wyłączone.

W TDU 2 najbardziej podobał mi się wygląd wyspy z pierwszej części :naughty:

Opublikowano

Panowie, to moze ustawimy sie jakas wieksza grupa na jazde w Horizonie ?

Proponuje ustawke na srode wieczor (czwartek wolny, to bedzie czas).

Moj gamertag: BackJauerPL

W kontaktach mam Renia, Gracjana, ale cyba nikogo wiecej :) PABLO sprobuj kupic GOLDa :grin:

Opublikowano

Dobra pany, ja już Golda mam :wink:

Mój gamertag: GracjanS4

Środa wieczór mi pasuje :thumbup1:

Opublikowano

Forza Horizon, powiem Wam tylko tyle... że gra jest krótka, hehe :P

Opublikowano
PABLO sprobuj kupic GOLDa :grin:

I tu Cię mam kolego, LT 3.0 nie jest wykrywalne, kabel do konsoli ale w moim wypadku lepiej przez wifi to bym musiał dokupić Wireless Networking i śmigamy na goldzie :naughty:

:grin::arrow2:Konfiguracje Xbox Live | Artykuły

:arrow2:WIRELESS NETWORKING ADAPTER XBOX 360 WIFI X360 PS3 (2736304476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tylko pytanie czy nie ma gorszego łącza przez to.

---------- Post dopisany 30-10-2012 at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany 29-10-2012 at 18:11 ----------

http://antyweb.pl/forza-horizon-z-punktu-widzenia-gracza-30-jest-mocno-przecietna/

Co myślicie o tej recenzji?

Opublikowano

Po 2 dniach ujeżdżania mam te same wrażenia:kwasny: Pierwsze chwile było łał ale szybko się nudzi, sterowanie arkadowe oraz brak uszkodzeń zabierają realizm do którego sie przyzwyczaiłem grajać w prawdziwą forze :facepalm: W każdym razie ja już odpuszczam z tą grą...

Opublikowano
  • Autor

Pyerdoli goopoty :kox:

Opublikowano

Dobra gra jak ktoś się chce odstresować, ponapierdalać po bandach i dalej na pełnym gazie gnać :grin:

Opublikowano
  • Autor

Yhy, ta gra nie ma aspiracji symulatorowych, ma dawać frajdę i tu się sprawdza :thumbup1:

PS. zwykła forza też wiała nudą po przejechaniu kariery.