Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Lampa tylna - zamiennik - czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, dzisiaj miałem nieprzyjemną przygode, a mianowicie przy cofaniu najechałem na metalowy pręt wystający ze ściany, który pokiereszował mi lampe (prawy tył), szkiełko potłuczone i została przebiita ta metalowa część która znajduje sie pod szkłem, i teraz mam pytanie czy ktoś słyszał o tym zamienniku http://www.allegro.pl/item363124660_nowa_lampa_czerwona_audi_a4_lampy_.html

czy warto to kupić, zazncze ze świtła działają wszystko świeci, i co to znaczy że lampa nie ma wkładu???

Opublikowano

nie ma wkładu czyli oprawek na żarówki, to jest sam klosz, a Depo to dobra firma :th:

Opublikowano

tak jest :th:

Opublikowano

Ja nie radzę kupować tylnej lampy z depo, miałem taką, i świeciła od dołu na rózowo. Z zewnątrz nie było widać różnicy, kupiłem teraz używaną ori i jestem 100 razy lepiej zadowolony. :>

Opublikowano

Ja bym niepolecał zamienników kupiłem raz kierunkowskaz przodni DEPO i niepasował tak jak Oryginał.POLECAM :th:TYLKO ORYGINALNE LAMPY A NIE PODRÓBKI.

Opublikowano

kolego nie kupuje tego ja kupilem to samo do mojej poprzedniej niuni tylko po II lifcie, rozni sie delikatnie barwa w dzien widac ze jest jasniejszy klosz a pod lampa te zatrzaski trzebabylo calkowicie przerabiac bo wogole mi listwa nie wchodzila a jak juz weszla po przeróbce to i tak nie poasowala za bardzo.... kupilem pozniej ori lampe ale niestety gosc mi przyslal od 98r jesli chcesz to ci moge ja odsprzedac bo u mnie lezy w garazu a jest stanie idalnym.

Opublikowano

A ja kupiłem DEPO ponad rok temu i żadnych problemów, nie paruje, jedyne czym się różni to napisem.

Opublikowano

A ja kupiłem DEPO ponad rok temu i żadnych problemów, nie paruje, jedyne czym się różni to napisem.

Poproś kogoś, żeby wcisnął hamulec. W nocy będziesz miał oświetlony zderzak :decayed: KOX

Przerabiał to już Adecneo, poza tym małym mankamentem, wykonanie lampy jest naprawdę dobre.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Lampa juz kupiona i zamontowana, decyzja padła na ori używaną, dzięki za wszystkie opinie.pozdro. :th: