rawablus Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Panowie , sprawa jest taka. Dostałem od typa któty robi na złomie dwie kolumny zawieszenia (numer 8E0 413 031 DD) I podejrzewam że to kolumna z B6. Mam takie pytanie , czy amorki podejdą do mojego ADR-ka z 1996 roku ?? Kolo ponoć wymienił zawieche na sportową a starocie przywiózł na złom ) .Całe kolumny jak nówka a mi już amorek z przodu puscił wiec może to mi podejdzie. Jakies sugestie??
yamahayzfr13 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Podejdzie ale musisz wymieć wahacz dolny, ten gdzie jest montowany amor na wahacz z B6
pioteros Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 zaciski tez masz na nich, sa kompletne? bo jak chcesz zostawic te stare to nie podejda - inny rozstaw srub w mocowaniu
yamahayzfr13 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 A jakie zaciski mogą być na zwrotnicach poprzez jarzma montowane? Chyba że hamujesz jak flinston
rawablus Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 nie , nie mam zacisków. jest tylko amor ze sprezyną. sama kolumna. juz mam to rozebrane. szwagier bierze sprężyny a ja amorki bym wziął ale niewiem własnie czy podejdą.
tmadej Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 witam , jestem pierwszy raz na forum , cieżko sie troche odnaleźć , jak sie zakłada wątki , potrzebuje kilku części do mojego audi dzieki
Rekomendowane odpowiedzi