Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b6 1.9 tdi - bose, s-line, bixenon, RNS-E, zawias AP kit -40/-30 nowe foto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Do autka dotarły nowe graty :D

- gałka s-line ze skórą pikowaną

- fotele z B7 sport (bardzo fajne)

- alkantara czerwona

zabawa w weekend będzie :) wtedy wstawię jakieś foto

kompletuje bajery pod zewnętrzny s-line :) narazie są kratki haha

będzie wypłata kupi się reszte :) rezanko zderzaka przód s-line i listewek bocznych planuje na kwiecień plus malowanie części po przygodzie z dzikiem i polerka całego auta :)

powoli ale coś się dzieje niestety wszystko ogranicza $$$

Opublikowano

No to czekmay na fotki... Czerwona alkantara? :mysli: Jestem tego ciekaw. :naughty:

Opublikowano

rób rób :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jutro będzie reszta fotek a tymczasem mała drobnostka z ASO :)

file.html

---------- Post dopisany 25-01-2013 at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany 24-01-2013 at 19:56 ----------

Foty może kiepskiej jakości ale jak będę miał okazje zrobię lepsze :)

Fotele SPORT z B7 oraz gałka z pikowaną skórą s-line

file.html

file.html

---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ----------

Oczywiście podziękowania dla Siemiana za doradztwo i załatwienie nowych bajerów ;)

---------- Post dopisany 26-01-2013 at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2013 at 18:40 ----------

Dzisiaj zabawa z komputerem zmiana języka FIS na EN :D kasowanie błędów Airbag po modzeniu foteli :)

---------- Post dopisany 04-02-2013 at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany 26-01-2013 at 17:55 ----------

Nowy nabytek :) Ori listwy s-line miały być s4 ale ceny zabijają i ciężko coś kupić a trafiły się s-liny z niezłą kasę więc nabyłem :)

file.html

Opublikowano

Ja bym nawet chyba listw s-line nie musiał malować LZ5W mój kolor:)

Opublikowano
  • Autor

a co chcesz nabyć jakbym trafił od s4 w dobrej cenie to bym te sprzedał za 500zł bo malowane będą dopiero w połowie marca jak i inne elementy pakietu s-line

---------- Post dopisany 07-02-2013 at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany 06-02-2013 at 12:01 ----------

Nowe zabawki w drodze:

BNS 5.0

Bluetooth Audi

antena GPS

Kosz 2 DIN

Klimatronik 2DIN z grzanymi stołkami

Okablowanie

:)

Opublikowano

tunel srodkowy przy okazji sobie wymien bo tez juz swoje przezył:wink: klimatronik z B7 polecam z racji poprawionej scieralnosci

Opublikowano
  • Autor

niestety ciężko jakiś ładny wyszukać w necie ;/ chyba że masz jakieś dojścia kolego MAGIC87 ? żeby kupić idealny za dobra kasę ?

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ----------

jak znajdę coś w idealnym stanie i bez uchwytu na telefon pod 2 din to się z czasem zrobi :)

---------- Post dopisany 10-02-2013 at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany 07-02-2013 at 12:58 ----------

Jest i tunel z B7 :D

podziękowania dla klubowicza tosiek762

Opublikowano
:decayed: dobra ja juz nic nie mówie:decayed: bo bedzie na mnie ze musisz modzic:naughty:
Opublikowano
  • Autor

zawsze mile widziane sa propozycje na mody :D jak kasy starczy to sie bedzie cos modzić cały czas powoli do przodu

na koniec tygodnia wstawię foty środka z bns klimatronikiem i tunelem

na 18 marca mam umówionego lakiernika listwy s-line dokładka i kratki s-line czekają :)

---------- Post dopisany 13-02-2013 at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2013 at 19:57 ----------

jak jest idealny tunel to musi być też idealna popielniczka pod 2 DIN i nowa ramka gałki zmiany biegów :D zakupy zrobione

przy okazji przyszło dzisiaj kompletne oświetlenie led do wnętrza oj sporo kosztują te ledy ale jest mega efekt :D w sobotę rezanko

Opublikowano

Ile wyszły Ci ledy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chyba jeszcze wszystkich nie zamówiłem ale to jak będę wymieniał to jeszcze doliczę i domówię :) narazie zamówiłem za 240zł z przesyłką

---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ----------

MotoHID.pl - Kompleksowe oświetlenie led w grupie VAG

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ----------

jeszcze mi 6 brakuje + 2 w tablice rej. ale to kupie ori całe światełka w aso w tablice :)

---------- Post dopisany 16-02-2013 at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2013 at 18:13 ----------

Wczoraj odwiedził mnie kurier :D we wtorek będzie rezanko

file.html

---------- Post dopisany 24-02-2013 at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2013 at 12:19 ----------

Jest już BNS + bluetooth + GPS

stare plastiki były zniszczone więc wpadł tunel popielniczka klimatronik i ramka biegów w stanie idealnym :D

file.html

Opublikowano

Bardzo ladny avancik.... powodzenia w modach....

Opublikowano
  • Autor

Dzięki spidzior :) za miesiąc wpadnie zderzak i listwy s-line wtedy jakieś lepszej jakości fotki wrzucę

miała być na listwach alcantara ale będzie flok

---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ----------

Mam jeszcze taki dylemat bo kasa na mody mi się trochę skończyła ;/ co lepiej wrzucić glebę -30mm czy większa fele z 17 na 18 cali się przesiąść , porady i sugestie mile widziane

Opublikowano

ciekawe jak ten flok bedzie wygladal.....

ja bym chyba zaczol od gleby bo jak zalozysz najpierw kolo to na 18 bedzie wysoko jak u mnie na poczatku...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj będzie kolejne modzenie zestaw BOSE 4 głośniki , wzmacniacz i tuba :D

Zbieram kasę na amory. Sprężyny już wybrane eibach pro kit -30 mm

---------- Post dopisany 24-03-2013 at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany 14-03-2013 at 07:05 ----------

zderzak przód s-line

jakość fotek nie specjalna ale robione na szybko telefonem :) będzie cieplej wpadną nowe graty to zrobię ładniejsze foto

https://docs.google.com/file/d/0Bw0OcJrMXP_5NllzbnJlb3MyZ1E/edit

---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

Fotki aktualne marzec 2013:

Zderzak i listwy s-line już są :D

file.html

file.html

file.html

Opublikowano

Piękny modzik :naughty:

Teraz ja muszę się postarać o taki :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zderzak przód s-line

Zderzak "mega" sam się zastanawiam nad takim. Jeszcze do całości brakuje zderzaka tylnego + ładny koniec wydechu :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Majowy weekend zaczynam od modów :)

...na pierwszy ogień poszły dekory materiał flock, szczerze mówiąc jest z tym trochę roboty żeby ładnie wszystko wyszło, nie obyło się też bez ponownego obklejania 3 listew ale efekt finalny jest bardzo fajny (fotki robione na szybko dzisiaj rano w Łodzi):

file.html

file.html

file.html

... potem przyszedł czas na xenon z racji małego budżetu narazie wleciał xenon hid 4300K i postojówki led no i pojawił się mały problem nagle po zamontowaniu hidów lamy zaczeły świecić bardzo nisko, dzisiaj zobaczę czy da się to wyregulować jakoś sensownie, fotki :

file.html

file.html

---------- Post dopisany 03-05-2013 at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2013 at 09:56 ----------

światła już poustawiane niestety dzisiaj rano na fisie wywaliło mi się kilka błędów po ponownym uruchomieniu było już wszystko ok

czy to napewno po hidach ? jak myślicie