Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja ślicznotka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piekne auto! szyby ciemne i chromik wokol szyb bym zostawil! szkoda ze lampki niezespolone-wygladala by mlodziej...fele tez nie w moim guscie ale powiem szczerze ze jakos pasuje avancikowi w tym kolrze ! napewno dobrze ze nie sa to fele audi bo z tym kolrem i flegami obcej firmy audika jest niepowtarzalna!moja ocena bdb+

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sliczny kolor masz tej swojej audi. Do tego jeszcze masz chromy i to dodaje jej jeszcze wiekszego uroku :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fajny kolorek,mody bez przesady czyli +pozdrawiam

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Fajny kolor jak Milicja i Gaz w Audi :polew: Jak kogoś nie stać to lepiej kupić poldona :polew: i ta szafa drewniana w środku :thumbdown:

Opublikowano

Fajny kolor jak Milicja i Gaz w Audi :polew: Jak kogoś nie stać to lepiej kupić poldona :polew: i ta szafa drewniana w środku :thumbdown:

lepiej mieć 1,8 T z lpg niż 1,6 bez.....
Opublikowano
  • Autor

Ale S4 w nicku jest :polew:

Opublikowano

ej no panowie bez takich mi tu bo to wątek o ocenie fury szybkiego a nie kontemplacji na temat spalania, pojemnosci benzyny i czy ma gaz czy nie, w podobnym sporze napisałem (chodziło o 2.8 benzyna w b5) i tu tez napisze, kolega sobie moze nawet hybryde zrobić :decayed: jeśli ma takie życzenie, jego pieniądze jego gust itd, ja osobiście tez wole 1.8 q niż mojego obecnego szatana, zamiatacza 1.....6 :polew: :polew: :polew: :polew: choć przyznam ze nastepnym razem tylko klekot. a wracając do auta to chyba musiałeś sie naszukać za takim kolorkiem co?? wygląda :good: a co do felg to mi sie podobają choć sam wybrałbym te tylko ze 17 ale jeśli tobie to pasuje to bajlando :naughty:

No i jak na 96 to bogate to wyposażenie taki przedliftowy polift :gwizdanie: miłego użytkowania życze i dozobaczenia gdzieś na drodze bo mamy do siebie blisko :hi:

Opublikowano
  • Autor

ej no panowie bez takich mi tu bo to wątek o ocenie fury szybkiego a nie kontemplacji na temat spalania, pojemnosci benzyny i czy ma gaz czy nie, w podobnym sporze napisałem (chodziło o 2.8 benzyna w b5) i tu tez napisze, kolega sobie moze nawet hybryde zrobić :decayed: jeśli ma takie życzenie, jego pieniądze jego gust itd, ja osobiście tez wole 1.8 q niż mojego obecnego szatana, zamiatacza 1.....6 :polew: :polew: :polew: :polew: choć przyznam ze nastepnym razem tylko klekot. a wracając do auta to chyba musiałeś sie naszukać za takim kolorkiem co?? wygląda :good: a co do felg to mi sie podobają choć sam wybrałbym te tylko ze 17 ale jeśli tobie to pasuje to bajlando :naughty:

No i jak na 96 to bogate to wyposażenie taki przedliftowy polift :gwizdanie: miłego użytkowania życze i dozobaczenia gdzieś na drodze bo mamy do siebie blisko :hi:

Dzięki Grzes - co do koloru to przypadek, ale faktycznie mało jest a4 w tym kolorze, do zobaczenia - R-sko to moje niemal rodzinne strony i jeżdżę tam.

Opublikowano

No przyznam ze 2 raz widze audi w takim kolorze i to tylko ze zdięć, ale kolor fajny bedziesz jedyny tzn jestes jedyny w swoim rodzaju :decayed: moze kiedyś na siebie wpadniemy, byle nie kolizyjnie :tongue4:

Opublikowano

Powiecmy sobie gdyby to był ładny kolor to by ich było wiecej lipa straszna jeżdzić takim radiowozem i te progi odstające jak w doroszce . A zaopmniałem a to radio co kolega ma to Unitra ?

Fajny kolor jak Milicja i Gaz w Audi :polew: Jak kogoś nie stać to lepiej kupić poldona :polew: ił ta szafa drewniana w środku :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Powiecmy sobie gdyby to był ładny kolor to by ich było wiecej lipa straszna jeżdzić takim radiowozem i te progi odstające jak w doroszce . A zaopmniałem a to radio co kolega ma to Unitra ?

Fajny kolor jak Milicja i Gaz w Audi :polew: Jak kogoś nie stać to lepiej kupić poldona :polew: ił ta szafa drewniana w środku :thumbdown:

Progi to może odstają w twojej głowie, weź sobie słownik ortograficzny, a potem bierz się za pisanie.

Tak na marginesie dla niedouczonych - powszechnie wiadomo, że jak coś jest lepsze, wersja limitowana, to jest tego mniej.

Opublikowano
:yeah::D
Opublikowano

Pomyś logicznie człowieku z gazem albo i na . Kolor niebieski czy ty kiedyś widziałeś fajną fure w takim tandetnym kolorze :no:

Progi to może odstają w twojej głowie, weź sobie słownik ortograficzny, a potem bierz się za pisanie.

Tak na marginesie dla niedouczonych - powszechnie wiadomo, że jak coś jest lepsze, wersja limitowana, to jest tego mniej.

Opublikowano

szok, przedszkole Panie S4:D

Opublikowano
Pomyś logicznie człowieku z gazem albo i na . Kolor niebieski czy ty kiedyś widziałeś fajną fure w takim tandetnym kolorze :polew:To Audi kiupiłeś niby w Szwajcatii !!!!

...przez takich ludzi forum schodzi na psy :kwasny:

EOT

fajna :good: rzadki kolor, fajne wyposażenie :good: felga trochę mała jak dla mnie :wink4: ciekawie wyglądają pomalowane dokładki i progi :naughty: