borek86 Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 witam wszystkich mam pytanie związane z dziwnym dzwiękiem a chodzi o dzwięk taki jak rezerwa tylko to nie rezerwa bo olej jest a ten dzwięk dzwonigdygasze motor takze 3 razy mi się zdarzyło co to może byc za sygnł????????????????? pozdrawiam prosze pisac bardziej zrozumiale
damcio151 Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 gdzie to Ci dzwoni :?: w liczniku , czy w silniku :?:
taktuś Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 dzwoni tylko wtedy jak nad ranem wracasz z imprezy? czy ogólnie? sorry za żarty to sam dzwięk czy też towarzyszy temu mignięcie jakiejś kontrolki ?
borek86 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Opublikowano 18 Maja 2008 zapiszczy tak samo jak rezerwa . W liczniku i nie ma przy tym żadnej kontrolki
Musashi Opublikowano 18 Maja 2008 Opublikowano 18 Maja 2008 witam wszystkich mam pytanie związane z dziwnym dzwiękiem a chodzi o dzwięk taki jak rezerwa tylko to nie rezerwa bo olej jest a ten dzwięk dzwonigdygasze motor takze 3 razy mi się zdarzyło co to może byc za sygnł????????????????? pozdrawiam prosze pisac bardziej zrozumiale OT EOT
ykk Opublikowano 18 Maja 2008 Opublikowano 18 Maja 2008 Mam to samo.. Ale jakos nigdy zbytnio sie tym nie przejmowalem. Chodzi o to ze przy gaszeniu auta czasami slychac taki dzwiek, jakby paliwa bylo juz na rezerwie.. (a bak jest pelny)
poziek Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Wytłumacz o jaki dźwięk chodzi dokładnie i skąd on dobiega...
Rekomendowane odpowiedzi