Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bolce rolety bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje nr bolców, uchwytów rolety bagażnika - które wchodzą w metalowy profil. Zaznaczone czerwonym kwadratem.

12062012084a.jpg

<br /><br />

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie.

Opublikowano

Chwilka ale chyba są dwa numery dla L i P strony

Opublikowano

hornon ale jak roleta ci się zwija to jest na to jakiś zestaw naprawczy

Opublikowano
  • Autor
hornon ale jak roleta ci się zwija to jest na to jakiś zestaw naprawczy

Nie chodzi o zwijanie bo zestaw naprawczy już mam od dawna zamontowany. Chodzi o to, że hałasuje mi roleta w miejscu łaczenia tych plastikowych bolców z aluminiową szyną. Szczególnie daje lewy. Mam nadzieję, że po wymianie nastanie błoga cisza. Zresztą dzisiaj zamówiłem - cena 50zł za 2 bolce.

Opublikowano

Chodzi o to, że hałasuje mi roleta w miejscu łaczenia tych plastikowych bolców z aluminiową szyną. Szczególnie daje lewy. Mam nadzieję, że po wymianie nastanie błoga cisza. Zresztą dzisiaj zamówiłem - cena 50zł za 2 bolce.

Daj cynk czy pomogło bo u mnie też niesamowicie piszczy na wybojach z tamtych okolic ale pod warunkiem, że jest upalny dzień. W chłodne dni jest cisza ...

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o to, że hałasuje mi roleta w miejscu łaczenia tych plastikowych bolców z aluminiową szyną. Szczególnie daje lewy. Mam nadzieję, że po wymianie nastanie błoga cisza. Zresztą dzisiaj zamówiłem - cena 50zł za 2 bolce.

Daj cynk czy pomogło bo u mnie też niesamowicie piszczy na wybojach z tamtych okolic ale pod warunkiem, że jest upalny dzień. W chłodne dni jest cisza ...

Mam to samo. Chyba przez ciepło alu się rozszerza i bolce mają więcej miejsca. Myśle że kluczem do sukcesu (braku piszczenia, trzeszczenia) jest wypełnienie luki między bolcem a listwą alu czymś co zniweluje trzaski właśnie w ciepłe dni. Myślę że mam na to patent jak się sprawdzi dam znać.

Opublikowano

Mam to samo. Chyba przez ciepło alu się rozszerza i bolce mają więcej miejsca. Myśle że kluczem do sukcesu (braku piszczenia, trzeszczenia) jest wypełnienie luki między bolcem a listwą alu czymś co zniweluje trzaski właśnie w ciepłe dni. Myślę że mam na to patent jak się sprawdzi dam znać.

Opis jest tutaj http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-skrzypiaca-roleta-bagaznika-avancie-623/index5.html#post939761 ale jeszcze sie za to nie zabrałem.

Opublikowano

Kawałek cienkiego filca i po problemie ;)

Opublikowano
  • Autor

Już po założeniu nowych bolców- wchodzą z wyraźnym oporem i mimo obecnych temperatur jest cisza. Także polecam.

Opublikowano

W jakiej cenie te bolce? Coś mi nie działa link do strony z cenami od gajosa i nie mogę sprawdzić:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Dałem dokładnie 50zł.