pois Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam. Czy znalazłby się ktoś kto przerobiłby mi błotnik w przedlifcie tak aby podeszły poliftowe lampki? Szczerze powiedziawszy nie czuje się zbyt na siłach, aby robić to samemu, a przedliftowe światła najpiękniejsze nie są... Przeważnie jestem w Słupsku, ale co jakiś czas zabieram moją Audiczkę do Gdyni. Jeśli znalazłby się ktoś chętny pomóc to zapraszam na PW. Pozdrawiam!
tomaszstn Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tu masz ładnie napisane: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-reflektory-zespolone-ii-lifcie-rezanie-montaz-9427/ Nie ma żadnej filozofii, wiertarka, pilnik i sobie zrobisz
mojeA4 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 dasz radę, każdy dał... a ile satysfakcji zobacz, prześledź wątek co kolega Ci wysłał
pois Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 hahaha myślałem, że to trzeba ciąć zewnętrzną część błotnika i to lakierować : ) dzięki za wsparcie, podołam eot
eu4yaon Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 hehe dobre poczytaj wszystko i sam wykonasz
Damian_1986 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jeżeli nie chcesz ciąć błotników możesz się zdecydować na lampy dzielone DEPO S4 Look. Podchodzą do przedlifta bez żadnego cięcia.
mojeA4 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 tylko później malnij podkładem i potem w kolor najlepiej podkład to nie problem, a ze swoim kolorem to najlepiej chyba podjechać do lakierni, dorobic Ci mogą taki jakby lakier do paznokci w małym pudełku z pędzelkiem
pois Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 mam trochę swojego lakieru w malym pojemniczku tak na "czarną godzinę" ; ) panowie wszystko juz zostalo wyjasnione jakis czas temu wiec jak pisalem wyzej temat to zamknięcia, wszystkim dziękuję za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi