Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL] sportowe sprężyny -30 a seryjne amortyzatory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam zamiar kupic sportowe sprezyny Kw progresywne -30mm

i mam seryjne amory

czy po zalozeniu ich na moje seryjne amory wszystko bedzie git? da sie normalnie jezdzic?

audi a4 b5 1.9tdi sedan

i mam równiez propozycje amortyzatorów 1BE do tych sprezyn , co to za oznaczenie i co one dają?

Opublikowano

na seryjbych anorkach normalnie polatasz pod warunkiem ze sa sprawne ale jak masz za dobre sianko amory 1be to bym sie nie zastanawial 1be sa przystosowane do takich springow jak chcesz zalozyc ja u siebie mam springi KW i amory 1be jest gitarka

Opublikowano

gośc chce mi sprzedac sprezyny kw zółte -30 i amory 1BE okolo 70% sprawności za 400 zł , oplaca sie to ?

Opublikowano

cena nie tragiczna nawet ci powiem ze dobra sam szukam amorow 1be dla kolesia jak by ktos mial to wciagam

Opublikowano

Bierz komplet, cena w miarę ok :wink: tylko zdjęcia pooglądaj i zapytaj ile nalatane to miało, wiadomo im mnie tym lepiej.

Opublikowano

a same sprezyny za 250 chce mi sprzedac, doradz mi czy jak zaloze te springi bedzie git na moich seryjnych amo , bo mam malo kasy a jeszcze chip i felgi musze kupic;) i nie wiem czy same springi jak wezme bedzie git

Opublikowano

W jakim stanie masz te amorki? Jak Ci się kończą to nie ma sensu bo za chwilę znowu będziesz wymieniał :decayed:

Opublikowano

moje są w dobrym stanie , twarde są i odbijają ładnie

Opublikowano

mozemy sie dogadac wezmiemy razem caly kpl za 400stowki i podzielimy sie po polowie co? jak cos to PW

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------

jak masz dobre amory to smialo wkladaj springi

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

masz jakief foto tej zawiechy?

Opublikowano
moje są w dobrym stanie , twarde są i odbijają ładnie

To możesz wsadzić ale to i tak nie będzie super dobrze, ja założyłem bilsteiny B4 do sprężyn eibacha -30mm ale takie które mogą współpracować ze springami 1BA i 1BE i jestem zadowolony, nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać z ori amorkami bo opinie są różne