robson.r Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 Witam wszystkich Zauważylem ostatnio że podświetlenie zegarów dziwnie sie zachowuje, nie ma płynnego przyciemniania/rozjasniania pokrętłem tylko max rozjaśnione albo ściemnione (minimalnie widać). Przy max podświetleniu wszystkie żaróweczki mrugają (jakby było jakieś zwarcie). Pozostałe podświetlenia przycisków bez zarzutu. Zwarcie przez wode chyba nie wchodzi w gre bo od dłużego czasu nie padało a cały czas jest to samo. Tak na boku dodam tylko że wcześniej : - padł mi czujnik temperatury cieczy (vag pokazuje błąd) - wymienie za jakiś czas - padł mi czujnik poziomu paliwa ( vag też pokazuje błąd) - ścieżki wyczyszczone i sprawdzone - nadal nie działa Vagiem udaje sie sterować poziom paliwa ale tylko w granicach od pustego zbiornika do gdzieś początku rezerwy Test vaga wszytkich zegarów i podświtlenia (ściemnianie/ rozjaśnianie) bez zarzutu Bezpieczniki wszystkie ok Ma ktos jakiś pomysł ?
jocker01 Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 czesc, mi przychodza na mysl zimne luty na potencjometrze lub sam potencjometr juz nie daje rady. Pozdrawiam Jocker01
robson.r Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Opublikowano 15 Maja 2008 dzieki sprawdze to w najbliższej wolnej chwili
Rekomendowane odpowiedzi