Opublikowano 16 Lipca 201412 l tak ale tam nie ma opcji centralne locking ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- central locking
Opublikowano 16 Lipca 201412 l Autor To bez kompa sie nie obejdzie . tu masz temat jak zakodować ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/montaz-skladanych-lusterek-283944/index9.html#post3732968
Opublikowano 16 Lipca 201412 l no teraz to tak sie namieszało ze sie nie składają wogule a tylko odznaczylem i zaraz zaznaczyłem zpowrotem i nie działają
Opublikowano 17 Lipca 201412 l Autor W KOMFORT 46 robisz kodowanie skladanych lusterek ,wtedy masz info w opcji CAR .
Opublikowano 17 Lipca 201412 l w komfort mam zaznaczone i niestety nie pojawiła sie opcja na wyświetlaczu a teraz lusterka składają sie po przekreceniu gałki od regulacji usterek a na pilota juz nie reagują moze musze sos jeszcze zaznaczyć ? aby miec ta opcje w car
Opublikowano 17 Lipca 201412 l Autor tak robiłes ? Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 623x427px. Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 712x281px. [46 - Central Conv.] [Coding - 07] ---> [Long Coding Helper] ---> Byte 7 Bit ---> 7 zmiana 0 na 1 lub odznaczamy "Foldable Mirrors Installed " Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 720x550px. Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 720x550px.
Opublikowano 17 Lipca 201412 l dokladnie tak ale nie pojawiło sie to menu moze jak kodowalismy wizualizacje pdc to czegoś nie dodaliśmy ?
Opublikowano 19 Lipca 201412 l Mam pytanie odnośnie obniżanego lusterka przy podczas cofania. Aktywowałem tą funkcję i śmiga wszystko tylko lusterko nie powraca idealnie w to samo miejsce i tak po kilku cofaniach muszę go delikatnie sam podnieść do góry żeby było ok. Czy jest możliwość jakiegoś doprecyzowania tego powrotu?
Opublikowano 19 Lipca 201412 l Mam pytanie odnośnie obniżanego lusterka przy podczas cofania. Aktywowałem tą funkcję i śmiga wszystko tylko lusterko nie powraca idealnie w to samo miejsce i tak po kilku cofaniach muszę go delikatnie sam podnieść do góry żeby było ok. Czy jest możliwość jakiegoś doprecyzowania tego powrotu? Nie ma. Było milion razy.
Opublikowano 29 Lipca 201412 l panowie ma pytanko czuy programem vcds lite full da sie zrobic kodowanie domykania szyb z kluczyka ?
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l Mam pytanie odnośnie obniżanego lusterka przy podczas cofania. Aktywowałem tą funkcję i śmiga wszystko tylko lusterko nie powraca idealnie w to samo miejsce i tak po kilku cofaniach muszę go delikatnie sam podnieść do góry żeby było ok. Czy jest możliwość jakiegoś doprecyzowania tego powrotu? Za każdym razem musisz podnieś sobie samemu lusterko w góre
Opublikowano 9 Sierpnia 201412 l Witam panowie czy jest możliwość zmiany ustawienia czułości czujnik deszczu w VCDS ...?
Opublikowano 10 Sierpnia 201412 l Witam panowie czy jest możliwość zmiany ustawienia czułości czujnik deszczu w VCDS ...?Tak w mce w podzespołach.
Opublikowano 10 Sierpnia 201412 l Szukalem w 09 a adaptacjach ale nic nie znalazlem A kto mówił o adaptacjach? Wszystko znajdziesz w pierwszym poście. Ze zdjęciami.
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Dzisiaj sprawdzamy jedną B8 w ASO możecie powiedzieć gdzie w B8 zapisywany jest przebieg auta - rozumiem że w liczniku i ECU to norma ale czy gdzieś jeszcze ?
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Autor Dzisiaj sprawdzamy jedną B8 w ASO możecie powiedzieć gdzie w B8 zapisywany jest przebieg auta - rozumiem że w liczniku i ECU to norma ale czy gdzieś jeszcze ? Nie wiem jaki rocznik był sprawdzany ale mozna jeszcze sprawdzić w MMI , opis w pierwszym poście .