Opublikowano 19 Marca 20179 l Autor 1 minutę temu, Stasiu1986 napisał: Posiadam MMI 3G HIGH z Dyskiem To w takim przypadku tylko z napedu DVD Z kart SD MMI 3G+
Opublikowano 19 Marca 20179 l I każdy film który nagram na płytę DVD będzie działał , czy musi być jakiś specjalny format
Opublikowano 19 Marca 20179 l Autor 11 minut temu, Stasiu1986 napisał: I każdy film który nagram na płytę DVD będzie działał , czy musi być jakiś specjalny format tu jest temat o kodowaniach Tutaj poczytaj :
Opublikowano 19 Marca 20179 l posiadam audi symphony lll. da radę jakoś po Bluetooth odtwarzać muzykę z telefonu?posted from my mobile
Opublikowano 20 Marca 20179 l czy jakaś dobra dusza mogłaby zajrzeć do ustawień 17 Instruments -> Kodowanie i podejrzeć jakie są możliwości zmiany "regionu" liczników? Poszukuję możliwości przełączenia go z trybu "middle east" na "rest of the world" celem ubicia alarmu o prędkości...
Opublikowano 21 Marca 20179 l Dnia 25.03.2016 o 11:54, wrclaguna napisał: Jak wchodzę w CAR nie widać u mnie carbusassignment. Może dlatego że mam zielone menu EM (0.8K) ?
Opublikowano 22 Marca 20179 l Witam serdecznie Mam radio concert i takie menu na wyświetlaczu (dodane zdjęcie). 1. Czy dobrze rozumiem (po przeczytaniu dużej ilości postów ), że posiadam MMI Basic i włączenie zielonego menu nie jest możliwe. ?? 2. Mam przycisk phone, ale nie jest zainstalowany telefon. Jak jest opcja montażu Bluetooth co trzeba kupić i czy można połączyć to z radiem concert ?? Czy moduły typu http://allegro.pl/zmieniarka-zestaw-bluetooth-usb-vw-audi-skoda-seat-i6602198485.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=223288 załatwią sprawę Z góry bardzo dziękuję za pomoc
Opublikowano 22 Marca 20179 l 1. Nie ma czegoś takiego jak MMI Basic w B8. Masz radio Concert i tyle,brak zielonego menu. 2. Jesteś pewien że nie masz bluetooth?
Opublikowano 22 Marca 20179 l 1 minutę temu, komoornik napisał: 1. Nie ma czegoś takiego jak MMI Basic w B8. Masz radio Concert i tyle,brak zielonego menu. 2. Jesteś pewien że nie masz bluetooth? Nie pokazuje mi się nigdzie w menu opcja BT
Opublikowano 22 Marca 20179 l 2 minuty temu, komoornik napisał: Po wciśnięciu przycisku TEL na radiu cokolwiek się dzieje? Tak pokazuje się napis TELEPHONE IS NOT INSTALED
Opublikowano 22 Marca 20179 l Istnieje duża szansa że masz jednak moduł. Od razu po włączeniu zapłonu spróbuj z poziomu telefonu wyszukać urządzenia.
Opublikowano 22 Marca 20179 l 3 minuty temu, komoornik napisał: Istnieje duża szansa że masz jednak moduł. Od razu po włączeniu zapłonu spróbuj z poziomu telefonu wyszukać urządzenia. Właśnie próbowałem niestety nic ;(
Opublikowano 22 Marca 20179 l Z poziomu telefonu komórkowego, od razu po włączeniu zapłonu wyszukiwałeś urządzenia bluetooth?
Opublikowano 22 Marca 20179 l 3 godziny temu, tymczysz napisał: Witam serdecznie Mam radio concert i takie menu na wyświetlaczu (dodane zdjęcie). 1. Czy dobrze rozumiem (po przeczytaniu dużej ilości postów ), że posiadam MMI Basic i włączenie zielonego menu nie jest możliwe. ?? 2. Mam przycisk phone, ale nie jest zainstalowany telefon. Jak jest opcja montażu Bluetooth co trzeba kupić i czy można połączyć to z radiem concert ?? Czy moduły typu http://allegro.pl/zmieniarka-zestaw-bluetooth-usb-vw-audi-skoda-seat-i6602198485.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=223288 załatwią sprawę Z góry bardzo dziękuję za pomoc witam po prostu nie masz Bluetooth mam to samo radio i koniec
Opublikowano 23 Marca 20179 l 20 godzin temu, komoornik napisał: Z poziomu telefonu komórkowego, od razu po włączeniu zapłonu wyszukiwałeś urządzenia bluetooth? Tak telefon nic nie wyszukał Jakiś pomysł na załozenie modułu i polączenie z telefonem ?????
Opublikowano 23 Marca 20179 l Jak nie ma, to potrzebny moduł, wiązka i mikrofon. Sprawdź fizycznie, albo zrób skan VCDS czy nie ma modułu.
Opublikowano 23 Marca 20179 l 2 godziny temu, komoornik napisał: Jak nie ma, to potrzebny moduł, wiązka i mikrofon. Sprawdź fizycznie, albo zrób skan VCDS czy nie ma modułu. Gdzie dokładnie zrobić skan VCDSem aby sprawdzić czy jest moduł?
Opublikowano 24 Marca 20179 l Od razu po uruchomieniu listy modułów VCDS powinien wskazać te które są zainstalowane - powinien być 77 Telephone. Ewentualnie w gateway w Installation List.
Opublikowano 24 Marca 20179 l Podpowie ktos jak uruchomić czujniki parkowania na mmi w polifcie, aby działa wizualizacji? Mam zainstalowane z przodu i z tylu... Zawartość dodana 6 minutes later Podpowie ktos jak uruchomić czujniki parkowania na mmi w polifcie, aby działa wizualizacji? Mam zainstalowane z przodu i z tylu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk