Opublikowano 4 Czerwca 20179 l Dnia 29.05.2017 o 09:47, Stasiu1986 napisał: Wiem o tym ale nie wiem jak to zmienić Sprawa załatwiona wystarczyło wgrać nowy soft do getweya
Opublikowano 4 Czerwca 20179 l Dnia 3.06.2017 o 16:22, adrian2901 napisał: Kodowalem sobie różne rzeczy i zauważyłem że mam odznaczony washer fluid warning, to znaczy że mam wyłączona kontrolke od płyny do szyb i jak będzie mało to się nie zaswieci? Czy nie ruszać tego? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Też tak mam zakodowane, ale komunikat wyskakuje jak jest mało płynu.
Opublikowano 5 Czerwca 20179 l Autor 8 godzin temu, Popek113 napisał: Czy da radę w mmi3g mieć podgląd na temperaturę wlotu powietrza. a ktory rok i jakie 3G ? jaka klima ?
Opublikowano 5 Czerwca 20179 l Też się podpinam do pytania, tyle że u mnie 3g+ z dyskiem i klima 3 strefy
Opublikowano 5 Czerwca 20179 l Autor 5 minut temu, marecek1522 napisał: Też się podpinam do pytania, tyle że u mnie 3g+ z dyskiem i klima 3 strefy a co wczesniej było ?
Opublikowano 6 Czerwca 20179 l Więc panowie ponawiam pytanie. Jak za pomocą vcds w mmi3g 3g basic, zrobić podgląd na temperaturę wlotu powietrza. Bo jeśli się da to nie trzeba dokupywać żadnych dodatkowych pierdół pod ob2.
Opublikowano 7 Czerwca 20179 l Panowie , po wymianie baterii przestało działać otwieranie/zamykanie z pilota. Samochód po otwarciu gnotem normalnie odpala. Jest możliwość za pomocą VCDS zaprogramowania pilota żeby znów normalnie otwierał/zamykał samochód czy konieczna jest wizyta u specjalisty. Z góry dzięki.
Opublikowano 8 Czerwca 20179 l Dnia 7.06.2017 o 18:18, wojtek0717 napisał: Panowie , po wymianie baterii przestało działać otwieranie/zamykanie z pilota. Samochód po otwarciu gnotem normalnie odpala. Jest możliwość za pomocą VCDS zaprogramowania pilota żeby znów normalnie otwierał/zamykał samochód czy konieczna jest wizyta u specjalisty. Z góry dzięki. kolego tutaj masz krótki opis co trzeba zrobić.
Opublikowano 8 Czerwca 20179 l Godzinę temu, zabiello napisał: kolego tutaj masz krótki opis co trzeba zrobić. Dzieki za fatyge, ale tak wlasnie robilem i nadal nie dziala niestety *Proszę uzupełnić profil.
Opublikowano 10 Czerwca 20179 l 1 ) Na zapłonie świeca mi się światła (dzienne lub pozycje nie sprawdziłem ) czy da się je wyłączyć? , jak bawię się vcds to auto cały czas musi stać na światłach. 2) jak wyłączyć komunikat ignition is on ? MMI 2g high
Opublikowano 10 Czerwca 20179 l Autor 16 minut temu, mshmaster napisał: 1 ) Na zapłonie świeca mi się światła (dzienne lub pozycje nie sprawdziłem ) czy da się je wyłączyć? , jak bawię się vcds to auto cały czas musi stać na światłach. tak z poziomu MMI opcja CAR
Opublikowano 10 Czerwca 20179 l Autor 17 minut temu, mshmaster napisał: jak wyłączyć komunikat ignition is on ? MMI 2g high na stałe tego nie wyłaczysz
Opublikowano 11 Czerwca 20179 l Jak zmienić czas do wyłączenia radia (bez zapłonu ) ? jak wyłączyć sygnał pasów? MMI 2g high
Opublikowano 11 Czerwca 20179 l Koledzy czy spotkali się się z czymś takim że nie można w 46 dokodwac dotykania szyb z pilota. Nie przyjmuje mi kodowania. Tylko tej rzeczy.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Nie przyjmuje mi kodowań , pewnie nie odblokowałem możliwości kodowania , co mam wykonać DLA POSIADACZY MMI 2G HIGH ( 2008-2009 ) :1) najpierw odblokowujemy ukryte menu ( osoby które już to mają pomijają ten krok)STG 07 ( control head) - Funkcion 10 , dalej klikamy w kanał 08 i wpisujemy wartość 1.1.1 następnie wchodzimy w ukryte menu przytrzymując SETUP+CAR dla MMI 2GiHidden Menü -> Diag Settings -> APK 0x01, 0x0B, 0x0C -> Car Menus Maske -> Charisma aktivieren!!!! Aktywujemy CharismaROBIMY RESTART MMI 2G Adaptacja 10 ---> kanal 111 zmiana z 0 na 1 . czy coś jeszcze ?
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Witam. Próbowałem włączyć auxiliury heater i tak najpierw w 59 radio kodowanie przyjęło później w AUTO HVAC zaznaczyłem 2 bity i przyjęło później w adaptacji zmieniłem kanał 6 z 0 na 1 poszło. Ale niestety nic nie pokazało się na wyświetlaczu odnośnie wentylacji. Czy to przez to że mam klime 3 strefowa? Czy coś robię nie tak? Radio Concert 3 Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Czerwca 20179 l Nie przyjmuje mi kodowań , pewnie nie odblokowałem możliwości kodowania , co mam wykonać DLA POSIADACZY MMI 2G HIGH ( 2008-2009 ) :1) najpierw odblokowujemy ukryte menu ( osoby które już to mają pomijają ten krok)STG 07 ( control head) - Funkcion 10 , dalej klikamy w kanał 08 i wpisujemy wartość 1.1.1 następnie wchodzimy w ukryte menu przytrzymując SETUP+CAR dla MMI 2GiHidden Menü -> Diag Settings -> APK 0x01, 0x0B, 0x0C -> Car Menus Maske -> Charisma aktivieren!!!! Aktywujemy CharismaROBIMY RESTART MMI 2G Adaptacja 10 ---> kanal 111 zmiana z 0 na 1 . czy coś jeszcze ?Próbowałem ale nie działa po uaktywnieniu Charisma pojawiły dodatkowe funkcje od zawieszenia a szyby nic.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Czerwca 20179 l Jeżeli na Fisie mam zawyżone spalanie względem tego co obliczylem to jak mam to zmienić bo kiedyś widziałem procedure a teraz nie mogę jej nigdzie znaleźć. Podrzucić ktos.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka