Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Skrzynia od 130-stki do AVG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko czy skrzynia od 130-stki przypasuje do mojego AVG 110KM? bo mam zamiar montować mocniejsze sprzęgło i myśle też o jakieś lepszej skrzyni.

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Mam takie pytanko czy skrzynia od 130-stki przypasuje do mojego AVG 110KM? bo mam zamiar montować mocniejsze sprzęgło i myśle też o jakieś lepszej skrzyni.

Z góry dzięki za pomoc :)

a po co mocniejsza skrzynia ... ? [seryjna jest wystarczajaco mocna]

do mox mocy osiaglanych z AVG w zupelnosci wystarcza ... :naughty:

Opublikowano

Ja asz tak mocno się nie znam ale pewna firma która zajmuje się tuningiem diesli doradziła skrzynie od passata 130KM i razem z tym założyć mocniejsze sprzęgło razem z kołoem zamachowym mówie to co oni mi doradzili.

Na obecnej 5-cio biegowej skrzyni mam maks 220 km/h a jak podniose moc na 180KM to bym chciał troszke szybciej śmigać i doradzili tą skrzynie, inni z kolei mówią że wystarczy mocniejsze sprzęgło więc postanowiłem zapytać tutaj bo mam mętilk w głowie :embarrassed:

Opublikowano

sprzeglo da rade, ograniczeniem jest przelozenie i maksymalne obroty silnika. 6 sty bieg troche poprawi sprawe

Opublikowano

Na obecnej 5-cio biegowej skrzyni mam maks 220 km/h a jak podniose moc na 180KM to bym chciał troszke szybciej śmigać

:shocked:

gdzie ty chcesz tak szybko jezdzic ... ???

zanim sie rozpedzisz to Ci sie droga skonczy :naughty: ... gra nie warta swieczki ... kase ze skrzyni przeznacz na cos innego ....