motogrzech Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tak jak w temecie kupilem kabelek chinola 10.6 i mam ori program 10.64 wszytko smiga ale nie moge wejsc w engine i login 11 aby tam aktywowac dolozony tempomat:) czemu login nie jest podswietlony?? lub moze inaczej moge tam wejsc?? z gory dzieki
motogrzech Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 chyba zartujesz jak kupowalem wszystcy polecili ze tym kabelkiem to zrobie
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Do kodowania jest jak najbardziej OK Nawet ORI VCDS tego nie podświetla . Do tego potrzeba jeszcze lepszego sprzętu .
motogrzech Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 jak kupowalem pisalem ze zalezy mi na aktywacji tempomatu i spryskow lamp!!! wiec kabelek kupiony na darmo bo zalezalo mi tylko na tym:/ ale dzieki:)a jaki do tego potrzeny???
storm37 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ogolnie z klonami 10.6 jest masa problemow glownie z komunikacja, nastabilniejsza wersja to 908. Podepnij ori vcds-a a pewnie sie polaczysz.
motogrzech Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 wiem ze jakos sie da to zrobic ale nigdzie nie moge znalezc:/ ale dziex myslalem ze ktos wypowiesie sie kto ogarnia takie sprawy
Rekomendowane odpowiedzi