Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 - AC+AC - PZU czy coś innego?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak zawsze obudziłem się z ręką w nocniku:)

W ostatni dzień czerwca kończy mi się AutoCasco a 7 lipca OC.

Od dwóch lat AC i OC mam w PZU...

Myślałem o zmianie na innego ubezpieczyciela i tutaj pytanie czy mogę jeszcze zrezygnować z PZU czy już jest za późno?

Ponoć rezygnacja z ubezpieczyciela na miesiąc przed jego końcem nie jest już konieczna i można zrezygnować w każdej chwili - jak to się ma w praktyce?:) No i kolejne ostatnie już pytanie, gdzie mogę taniej ubezpieczyć niż w PZU?:) Mam max zniżek.

No dobra jeszcze jedno pytanie, ile średnio wychodzi Wam za ubezpieczenie AC i OC z 2002 r?:)

Opublikowano

Idziesz do każdego unezpieczyciela którego wybierzesz i honoruje te zniżki.

Zmienić możesz na dzien przed wygaśnięciem polisy.

Jesli chodzi o oc to można wybrac najtańszą opcię z możliwych a jeśli o AC to już trzeba się lepiej zastanowić bo jak coś to Ty będziesz bujał się z ubezpieczycielem.

PZU to nie tani ale dobry wybór.

Kwestia innego typu to czy ktoś Ci sprzeda AC bo starsze auta niż 10lat niechętnie ubezpieczają, no chyba, że kontynuacja w PZU jak w Twoim przypadku.

Opublikowano

PZU to nie tani ale dobry wybór.

z mojego punktu widzenia wcale nie jest to dobry wybór ... nie zagłębiając się w szczegóły też wychodziłem z tego założenia jednak życie podczas likwidacji szkody i późniejszej rezygnacji z tego ubezpieczyciela zweryfikowało moje poglądy

Ps. byc może dotyczy to tylko oddziału Wrocław ...

Opublikowano

Z tego co wiem to |InterRisk jest dobry , ale z max znizkami i pelnym ac zaplacisz z 2000 zl. Gdzie w AXA zaplacisz 1000 zl, ale na pewno nie obejmuje takiego zakresu jak to z IR.

Opublikowano

Witam,

Ja mam w PZu w Rzeszowie (miasto ma znaczenie) za pełny AC+OC+NNW +ochrona znizki na AC, 55%OC i 60% AC

Koszt takiego u mnie 1960 zł

Jak się orientowałem czy czasem nie zmienić na Hestie to prawie to samo mi wyszło. Także zostałem.

Pozdrawiam

Opublikowano

To cos strasznie drogo macie w tych miastach, Ja w Pzu jak pisalem w innym poscie za 20% AC, 60% OC, plus NNW i ochrona znizek OC zaplacilem: 590 OC i 1210(15% wiecej zaplacilem bo na raty) zl AC- rozlozone na 4 raty. Auto jak w prefiksie, wycenione w zeszlym roku na 28500 w tym niewiem dlaczego na 23900 .