Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

To i ja się pochwalę nowym zakupem

Twoje zdanie???? 5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twoje zdanie????

• OK
      4
    • PORAŻKA
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprawdzie bez żadnych udziwnień no może poza VCDS-em w kilku miejscach :))) poprostu zwykła B8 z 2008, 143KM i inne gadzety :)))

image.jpg

<br /><br />

image.jpg

<br /><br />

image.jpg

<br /><br />

image.jpg

<br /><br />

Chętnie poznam zdanie innych :)

Opublikowano
  • Autor

eeee szału nie ma :))) normalnie czujnik deszczu, zmierzchu, manual 6, mmi,podgrzewane foteliki, swiatla dzienne no taka normalna jak ja na nią mówię "czarna dzi..a znaczy kobieta pracująca"

Opublikowano

Dla Ciebie zwykła dla innych niezwykła :) Piękne auto no i czekamy na więcej info :)

Opublikowano

ale opinie o czym? nie ma opisu , jakie wyposażenie, zdjęcia średnio widać - postaraj się to i opinie będą :wink:

Opublikowano

bardzo ładnie się prezentuje, chociaż ja tam bym nie wziął z tymi przednimi światłami, to chyba pierwsze co do zmiany

Opublikowano
  • Autor

wydać 3 kafle na lamy led+bixenon a potem kupowac zarówki po stówce za szt - nie wiem czy jest sens, są światła do jazdy dziennej a H7-ka kosztuje tyle co nic :)))

Opublikowano
wydać 3 kafle na lamy led+bixenon a potem kupowac zarówki po stówce za szt - nie wiem czy jest sens, są światła do jazdy dziennej a H7-ka kosztuje tyle co nic :)))

1. chyba nigdy nie widziałeś jak świeci xenon w nocy i o ile więcej widać co?

2. "żarówki" wymieniasz dużo rzadziej niż zwykłe

twoje porównanie jest troszkę bez sensu - bo idąć tym tokiem rozumowania po co ci audi - jak się zepsuje to żeby coś wymienić zapłacić będziesz musiał więcej niż np w daewoo tico :wink:

Opublikowano
  • Autor

W nocy to ja śpie :))))) wiesz dziadek jak to jest z tymi lampami, tak jak w powiedzeniu jeden lubi blondynki, a drugi jak mu nogi śmierdzą

Opublikowano

Fajna baza do modów;) A co do xenonów koledzy mają rację -nie dość że dają mega wygląd to w nocy i w ciężkich warunkach widzisz wszystko jak na dłoni. A żarniki wcale nie przepalają się tak szybko jak głosi opinia.

Opublikowano
  • Autor

W sumie wiem :))) ale chciałem się podroczyć z dziadkiem :)))) oczywiście masz rację z tego co się nawet już orientowałem to u mnie wystarczy wymienić tylko lampy, czujnik na wahachu już jest tak że może kiedyś

Opublikowano

Forum jest od doradzania i nikt tu dla nikogo nie chce źle;) Skoro to tylko kwestia lamp to napewno kiedyś się przekonasz i ogarniesz temat;) Powodzenia w modach i pociechy z użytkowania;)

Opublikowano

Fajna :thumbup1: Ile na biegane? Bo napęd pompy stary siedzi jeszcze:doh: Z DPF w B8 to już(chyba)lepiej wygląda :eusathink: