Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LED`y w miejsce postojówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

wiem już, że żarówki LED za 1,50PLN powodują efekt stroboskopu i komunikat błędu na FIS`ie (uczę się na błędach, niestety swoich) :facepalm:

teraz pytanko: czy takie LED`y POSTOJÓWKI LED H6W 5 x SMD 5050 CAN-BUS CANBUS (2431758691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wyeliminują wspomniane wyżej błędy?

nie chcę ślepo wierzyć opisom aukcji, więc super by było gdyby ktoś z Was już może kiedyś próbował i wie...?!

pozdrawiam!

Opublikowano

Ja kupiłem ledy can bus do oświetlenia tablicy [20 pln za sztuke] , które teoretycznie miały wyeliminować pokazywanie błędu na fisie i ...... d*pa. W mojej B7 jeżeli mam założoną jedną żarówkę Ledową , a jedną zwykłą rurkę wtedy nie ma błędu. Ale jak już założę obie ledowe , wtedy pojawia się błąd. Zakułiem takie cudo , troche w ciemno Filtr LED Can BUS z KONEKTORAMI Skoda VW Seat Audi (2425771779) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak nic nie pomoże , to wrócę do rurek ;)

Opublikowano
  • Autor
Te postojówki sa do oprawki do Bixa :wink: masz takie u siebie ?

chodzi ci o mocowanie żarówki H6W - jeśli tak to mam.

rozumię, że czekasz na przesyłeczkę? daj proszę znać czy to się spisze ;)

Opublikowano
witam,

wiem już, że żarówki LED za 1,50PLN powodują efekt stroboskopu i komunikat błędu na FIS`ie (uczę się na błędach, niestety swoich) :facepalm:

teraz pytanko: czy takie LED`y POSTOJÓWKI LED H6W 5 x SMD 5050 CAN-BUS CANBUS (2431758691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wyeliminują wspomniane wyżej błędy?

nie chcę ślepo wierzyć opisom aukcji, więc super by było gdyby ktoś z Was już może kiedyś próbował i wie...?!

pozdrawiam!

miałem bardzo podobne :wink: przez kilka dni było dobrze, potem najpierw pokazywał się błąd a następnie zaczęły mrugać :kwasny:

Opublikowano

I mrugać będą, taka fizyka ;).

Ja u siebie włożyłem ledy właśnie w bixie, ledy są "CAN BUS" co w rzeczywistości oznacza, że mają dołożony rezystor tak aby obciążenie było podobne do żarówki - moje nie powodują błędu, a jeśli chodzi o stroboskop - żarówka z włóknem zapalona na 100ms nie rozżarzy się, ledowi w zupełności wystarczy, może pomogłoby dorzucenie jakiegoś kondensatora w szereg, ale nie próbowałem, więc na 100% nie powiem

Opublikowano

Ja u siebie włożyłem ledy właśnie w bixie, ledy są "CAN BUS" co w rzeczywistości oznacza, że mają dołożony rezystor tak aby obciążenie było podobne do żarówki - moje nie powodują błędu, a jeśli chodzi o stroboskop - żarówka z włóknem zapalona na 100ms nie rozżarzy się, ledowi w zupełności wystarczy, może pomogłoby dorzucenie jakiegoś kondensatora w szereg, ale nie próbowałem, więc na 100% nie powiem

może podrzucił byś link do ledów, które zakładałeś u siebie chętnie oblukamy :decayed:

Opublikowano

może podrzucił byś link do ledów, które zakładałeś u siebie chętnie oblukamy :decayed:

Jak znajdę wizytówkę to wrzucę po przyjściu z pracy

Opublikowano

koledzy mam pytanie chce wymienic zarowki postojowe u siebie mam org xenon ale te postojowki sa takie dluzsze niz te 5w5 mowa o a4 b6

Opublikowano
koledzy mam pytanie chce wymienic zarowki postojowe u siebie mam org xenon ale te postojowki sa takie dluzsze niz te 5w5 mowa o a4 b6

kolego ja mam takie juz kolo 9 miesiecy i jest ok tylko do montazu trzeba zciac jeden bolczyk z boku

S-----Żarówka LED H6W / T4W 3 SMD Can Bus a/s PINY (2399945600) - motoAllegro

Opublikowano

to znaczy ze tylko takie podejda do postojowek?