Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotel pasażera z ISOFIXem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, mam takie pytanie, czy są fotele pasażerów do A4 B7 w które mozna zamontować foteliki w system ISOFIX?

Na chwile obecna wózek swojego syna w foteliki i specjalnej bazie MaxiCosi która wpina się w ISOFIXa, to w moim aucie jest tylko na tylnej kanapie.

Znajomy ma inne auto i tam nawet w fotelu pasażera jest opcja zamontowania fotelika w system Isofix.

Gdybyscie Panowie coś wiedzieci podrzuccie jak sprawa wyglada z tymi fotelami, bo mój mały brzdac to aż się rwie aby z przodu podróżować i zwiedzać świat,ale luki co nie ma takiej opcji....

Opublikowano

Tez sie zastanawialem nad tym!!w moim przypadku mam zwykle fotele i sie zastanawiam czy da sie te uchwyty moze dokupic i zamontowac czy trzeba cos z fotelami kombinowac?

Opublikowano
  • Autor

ja w sumie nawet bylbym sklonny zamienic sie na fotele lub tez nabyc taki pod ISOFIXa,tylko ze nikt do konca nie wie czy takie byly robione ( chodzi mi o oryginalne,inne nie wchodza w gre.Nie bede narazal zycia wlasnego dziecka,wozac go w fotel po modyfikacjach wlasnej roboty)!

Opublikowano

Musisz zakupić uchwyt isofix do fotela pasażera. Oznaczenie oryginału 8E0 813 477 A

Do tego 4 śruby N 10622701

Tutaj foto poglądowe

204335490-w500.jpg

Opublikowano
Musisz zakupić uchwyt isofix do fotela pasażera. Oznaczenie oryginału 8E0 813 477 A

Do tego 4 śruby N 10622701

Tutaj foto poglądowe

http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/78/9050/43957768/204335490-w500.jpg

To znaczy ze nawet moje zwykle fotele mozna doposazyc w ten uchwyt,czyli jest przygotowane juz mocowanie gdzie wkreca sie te sruby?

Opublikowano

Zgadza się, otwory powinny być w stelazu siedziska

Opublikowano
Zgadza się, otwory powinny być w stelazu siedziska

Wielkie dzieki kolego :hi::hi::hi::hi:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy macie może jakiś tutorial jak się instaluje ten uchwyt?

Opublikowano

Połóż oparcie fotela i poobserwuj :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Podejdzie to mocowanie pod zwykły fotel w b6? Jaki jest nr prowadnic do tego mocowania?

---------- Post dopisany 14-01-2014 at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 17:39 ----------

Up

---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ----------

Up

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Coś wiemy więcej może?

• 2 lata później...
Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć temat - mam u siebie zamontowany ISOFIX na przednim fotelu pasażera. Pasuje bez żadnego wiercenia do zwykłych foteli z B6, są gotowe otwory montażowe. Wszystko P&P.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

KamusV6, możesz fote podesłać? Faktycznie ten isofix można wsadzić bez rozbierania fotela? Podobno w a3 8p trzeba rozdzielić dolny i górny stelaż...

Opublikowano

Raczej trzeba rozdzielić fotel. Ja jak u siebie demontowałem isofixa z przodu, to go trochę pogiąłem, bo nie chciało mi się targać fotela z auta. Oparcie przeszkadzało, raczej nie widzę możliwości zamontowania bez odpięcia oparcia.