majkel20 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Koledzy szukam i szukam i nie umiem znaleźć, może ktoś wie ile ten kompresor ma wydajności na wyjściu Kompresor FCDV404STN006 STANLEY - Kompresory - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Do czego potrzebujesz tego kompresora ? Mój brat sobie kupił podobny w obi.. butla ciut przy mała jak na dłuższe zabawy z malowaniem.
majkel20 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Głównie mi chodzi o małe sprawy typu pompowanie kół, klucz udarowy, jakiś młotek czy tam inne narzędzia, ale szwagier ma też pistolet do malowania, więc może też się zdarzyć coś przemalować, typu jakiś błotnik, zderzak w jakimś trupie (i tu nie wiem czy taki kompresor by wydolił). Taki do prac domowych kompresorek.
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Powiem Ci, że do długotrwałych prac może być ciut wkurzający bo będzie ciągle chodził i nabijał powietrze a to gówno stuka niemiłosiernie 50 butla to ciut mało, ale do takich pierdółek będzie ok. Masz ciśnienie maksymalne 8 bar.. więc pneumatem coś przekręcisz...pomalować też pomalujesz bo tam nawet nie potrzebujesz połowy tej wartości z tym, że musisz się liczyć z częstym nabijaniem butli.
danielom Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 z taka wydajnością to ja nie wiem czy do pneumata w ogóle da rade sie wyłączyć a nawet przy ciągłym nabijaniu czy da rade utrzymać ciśnienie.
majkel20 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Dlatego właśnie się zastanawiam czemu nie podają wydajności na wyjściu...
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 z taka wydajnością to ja nie wiem czy do pneumata w ogóle da rade sie wyłączyć a nawet przy ciągłym nabijaniu czy da rade utrzymać ciśnienie. Przekręci na zbiorniku 25 L miałbym obawy..ale przy 50 da radę, ale będzie się męczył.
Gość B7rulez Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie ma nic bardziej wkurwiającego niż to co chwilę włączające się gówno!
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Tak, ale kompresor z butlą 100 L kosztuje więcej i miejsca zajmuje też nie mało
Gość B7rulez Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Ja mam butle 250 więc mi nie mów o miejscu,
gerlinski Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Pomalować pomalujesz choć bez odwadniacza może ci wodą bluzgać.....Pneumatem nie zrobisz nic.....
Reggi Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja mam butle 250 więc mi nie mów o miejscu, W ojca w garażu też stoi 250 i zajmuje całą przestrzeń pod schodami
Rekomendowane odpowiedzi