domin79 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ..jak w temacie w refrenie ma coś takiego balaba labala i coś to jest na styl Gustawo Lima, coś tam bo Brazylijsku chyba:wink:
PABLO Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Jaki masz telefon? Jeśli na andku czy Iphona to zainstaluj aplikację która Ci rozpozna ten utwór i będziesz miał nazwę piosenki
sasza Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Gustavo Lima - Balada Boa (Tcherere Tche, Tche)
domin79 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 Gustavo Lima - Balada Boa (Tcherere Tche, Tche) to to znam , napisalem ze coś na styl Gustawo:wink: tempo ciut wolniejsze:naughty:
sasza Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Gustavo Lima - Balada Boa (Tcherere Tche, Tche) to to znam , napisalem ze coś na styl Gustawo:wink: tempo ciut wolniejsze:naughty: To może inaczej, gdzie to slyszałeś ?
borryz Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 balaba labala a to nie jest czasem bajla bajla bajla?
sasza Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zippyshare.com - Dress - Leginsy (Dendix Official Remix) www.centrummp3.eu by Dj Fisher.mp3 Masz na pocieszenie
domin79 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 na poprawinach był jakiś dj i zapuszczal ale zbyt nayeb bylem, może cuś nie dosłyszałem czy jak:decayed:
sasza Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 na poprawinach był jakiś dj i zapuszczal ale zbyt nayeb bylem, może cuś nie dosłyszałem czy jak:decayed: to trudno będzie Ci dogodzić
domin79 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 balaba labala a to nie jest czasem bajla bajla bajla? hm możliwe:decayed:
borryz Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 balaba labala a to nie jest czasem bajla bajla bajla? hm możliwe:decayed: nie mogę namierzyć tego o co mi chodziło, ale jak wpiszesz w YT baila baila to wyskoczy Ci sporo propozycji, np taka: :polew:
domin79 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 balaba labala a to nie jest czasem bajla bajla bajla? hm możliwe:decayed: nie mogę namierzyć tego o co mi chodziło, ale jak wpiszesz w YT baila baila to wyskoczy Ci sporo propozycji, np taka: :polew: ło karwa:polew:
Gość donuska90 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Leo Rodriguez - Bara Bará Bere Ber
domin79 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 dzięki dokładnie o to chodziło tylko ciut inna wersja:naughty: a dokładnie to:decayed: Bara Bará Bere Ber
domin79 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Dobre :grin: może być aczkolwiek ja byłem natrzepany na poprawinach to jeszcze fajniejsze to bylo:decayed:
Gość donuska90 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 A widzisz, troszkę poszperałam i utwór znalazłam, a która tam wersja Ci się podoba to nie wiedziałam ;p
Rekomendowane odpowiedzi