Damian.1982 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Stałem się szczęśliwym posiadaczem czterech kółek. Kupując nie zauważyłem że w schowku leży pudełeczko a w nim chip. Teraz nie wiem co jest włożone w aucie a nie chciałbym uszkodzić silnika. Proszę kolegów o ewentualne namiary na osoby orientujące się w temacie mieszkające w okolicy Rzeszowa, bądź jeśli takowy istnieje, podanie sposobu na sprawdzenie poprzez vag. Druga sprawa to rozrzad- będę go teraz wymieniał i co w takim razie należy zmienić oprócz wiadomych spraw tj. paska, napinaczy, rolek. Na pewno tarmostat, pompa wody i co jeszcze. Z góry dziekuję.
roman_tyk Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zloguj dynamicznie grupę chyba 002 z przepływką do 6tys obr i będize wiadomo czy coś grzebane.
Damian.1982 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Bardzo dziekuję za odpowiedź ale proszę o wytłumaczenie co to oznacza i czym to zrobić bo laik jestem. z góry dzięki.
Dev Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 do tego jest potrzebny VAG, najlepiej od razu sobie kup logowanie na 3 biegu od 1000 obr/min do odcinki podjedz na najblizszy spot, tam Koledzy Ci pomogą ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- co do rozrzadu: wymieniasz dwie rolki, napinacz i pasek jak sie uprzesz to mozna i łańcuch ale roboty jest duzo wiecej
Damian.1982 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 dzięki za pomoc, rozrząd zmieniony na skf łącznie z pompą wody. pozdrawiam i do zobaczenia na spocie.
szogun0 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 SKF to nic dobrego teraz, przynajmniej nie łożyska, bo robią je w Kolbuszowej .
Rekomendowane odpowiedzi