domelq Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Mam takie nowe urządzenie do sprzedania, dopiero co przyszło mi w paczce z USA. Jak ktoś zainteresowany to zapraszam, pisać na PW
gonti Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Paczka doszla dzis ! dzieki. Pytanko, bo po podlaczeniu gra mi tylko jeden utwor i dalej kicha. Nawet jak mam luzem kilka mp3 to idzie jeden i dalej kicha... cos moglem poknocic w podlaczeniu ? Na jaki Fat powinna byc sformatowana karta pod ten czytnik ? (2gb) utwory tez trzeba nazwac track01.mp3 itd ? Foldery CD01 CD02 ? Cos mi tu nie za bardzo gra :/ Wesolych swiat (jak chcialem wyjac radio to urwalem caly front panel, dobrze ze dalo sie poskladac i dziala ale mocno sie napocilem)
Yaqb Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 NIe utorow nie musisz nazywac track itd. Foldery musza byc nazwane CD01 CD02 (bez spacji) az do CD06. karta musi byc sformatowana w FAT lub FAT32. powodzenia i wesolych
gonti Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 podczas instalacji pamietam ze byly dwa czarne kable... jeden masa a drugi co to bylo bo rozpiska xerowana byla nieczytelna, chyba ten jeden mi sie odpial... wie ktos do czego sluzy ? jest szansa ze to tylko wina braku polaczenia ze mam teraz taki kwas ?
przemciotorun Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 chyba obydwa trzeba do masy podpiac
Yaqb Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zdecydowanie oba trzeba podpiac do masy!!! :wink4: inaczej nic z tego!!!
gonti Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 dzieki za info, czyli czeka mnie jeszcze jedna rozbiorka :/ bedzie ciezko bo te klucze do wyjmowania Symphony z komplety xcara sa do DU.. za miekkie ...
jakub_85 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Czy ktoś zamawiał już zmieniarke z tej strony http://www.emide.pl/xcl/ ? bo wypełniłem formularz i czekam juz pare dni a tu zero odzewu żebym wiedział że tak będzie to zamówił bym z allegro trochę droższa ale wiedział bym na czym stoje.
przemciotorun Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ja mialem zamawiac z tej strony ale w ostatecznosci zamowilem z allegro
jakub_85 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dawno to było bo teraz tylko dwie oferty,a może pamiętasz nick z allegro?
carnivore1 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 trzeba bylo pisac troche wczesniej, opchnalem swoj zestaw (concert II + emulator) nie tak dawno temu na allegro za 460 zeta co bylo chyba okazyjną ceną... kupowalem tez na tej stronce z linka i z tego co pamietam, wypelnienie formularza nie jest wiążące, takze jak Ci nikt nie odpisuje to olej i szukaj gdzie indziej...
Rekomendowane odpowiedzi