insane_Infinity Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 kolego ale jest wątek na forum ... "Muzyka w naszych autkach "
michail55 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 to nie jest watek muzya w naszych autach tylko muzyka jakiej kto slucha na codzien nie koniecznie w autach chodzi tu o wrzucania np z you tube teledyskow i utworow ktore sie nam podobaja
JUZIU Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 :polew::polew: o qr** nie znałem tego:polew:
michail55 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 ja pameitam jak za malolata sie skakalo na dyskotekach przy tym i takich bitach a tu cos odemnie
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Według mnie bez sensu ciagnać drugi taki sam wątek jak ten http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/muzyka-autkach-39154/ przecież to na jedno wychodzi to co sie słucha w domu przeważnie słucha sie też w aucie, a zeby słuchało sie w aucie trzeba znaleźć to na kompie poprzez internet PROSTE:wink: watpie żeby ktos wklejał linki prosto z samochodu:grin: Proponuje połaczyć te wątki póki nie zrobiła sie kopia na dobre
Rekomendowane odpowiedzi