Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Po Audi BMW e91 navi prof ++ 155km i kawasaki VN750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam nowy nabytek BMW E90 tak jak przyprowadziłem

100% bezwypadkowa

180tys przelotu z książką

bez pdf-a

wyposażenie

Duża NAWIGACJA PROFESSIONAL dvd

Skrzynia manualna 6-biegowa

Sportowa trójramienna multimedialna kierownica skórzana

ABS

DTC ( kontrola trakcji, antypoślizg )

8x AIRBAG ( poduszki powietrzne )

Funkcja poleceń głosowych

Komputer pokładowy i-Drive

Zadbana tapicerka

Podłokietnik przód i tył

Klimatronik 2-strefowy

4x elektrycznie sterowane szyby

Elektrycznie regulowane lusterka + podgrzewanie

Podgrzewana szyba tylna

Relingi dachowe

Centralny zamek z pilota

Fabryczny autoalarm immobilizer

Wspomaganie kierownicy

Przyciemniane delikatnie szyby

Telefon pokładowy, wejście AUX

Halogeny

Tempomat

Pakiet wewnętrzny LED

Sensor DESZCZU + ZMIERZCHU

Aluminiowe srebrne wstawki

Klimatyzowany schowek

Chyba wszystko wymieniłem ale na żywo wygląda 100x lepiej a jak się jeździ to już nie wspomnę

Plany narazie 17" felunek a dalej zobaczymy

Zdj_cie0580.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0581.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0582.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0583.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0584.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0585.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0586.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0588.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0589.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0590.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0591.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Ładna furmanka ,widzę ze przyjechała z BE i to chyba na tablicach rejestracyjnych duplikatach ....:wink:

Opublikowano
  • Autor

Tablice takie na sztukę xenonów mi tylko brakuje bo w audi były a ty nit i jest h..nia ciekaw jestem czy można założyć ,a jak tak to jaki jest koszt

Opublikowano

Graty furki - zazdroszczę :wink: a z tymi ksenonami lipa bo BMW z żółtymi żarówami naprawdę nędznie wygląda - weź sobie jakieś xsenon look żarówki załóż chociaż bo mod xsenonów wiadomo że będzie kosztowny (oczywiście nie biorę pod uwagę hidów) bo i zderzak pod spryski- same spryski z innym zbiorniczkiem, samopoziom to za tanio nie wyjdzie :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Graty furki - zazdroszczę :wink: a z tymi ksenonami lipa bo BMW z żółtymi żarówami naprawdę nędznie wygląda - weź sobie jakieś xsenon look żarówki załóż chociaż bo mod xsenonów wiadomo że będzie kosztowny (oczywiście nie biorę pod uwagę hidów) bo i zderzak pod spryski- same spryski z innym zbiorniczkiem, samopoziom to za tanio nie wyjdzie :kwasny:

To co DZIADEK będziesz proponował bo w końcu miałeś e60 Ps. no i co? audike popchnąłem

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

aha wierze ze zazdrościsz k010.gif

nie ma to jak BMW

Opublikowano

no ja w e60 miałem xsenon - ja na twoim miejscu założył bym jakieś na biało świecące żarówki bo przeróbka na xsenon troszkę by kosztowała - odezwij się do forumowicza plebansk. on w b6 założył sobie jakieś żarówki co jak przed nim jechałem wyglądały biało jak xsenon a na bank on ma jakies tam h7-ki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale jakie philips

Opublikowano
ale jakie philips

no więc piszę odezwij się do niego bo ja nie wiem :wink:

Opublikowano

fajna fura:thumbup1:

trochę pojeździsz to szybko zapomnisz o audi:decayed:, chyba, że quattro:wink:

Opublikowano
  • Autor

Jóź powoli zapominam ale na forum audi A4 zostaje

---------- Post dopisany 15-07-2012 at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany 10-07-2012 at 18:23 ----------

Jeszcze test zegarów z ukrytego meni oczywiście jest tego dużo więcej ale najpierw muszę rozgryź

Zdj_cie0607.jpg

<br /><br />

z taką prędkością się jeździ bemką licznik zamyka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podobna do mojej xD Więc i ja się dziś pochwale w tym dziale ;0

Opublikowano
ale jakie philips

spróbuj tych:

OSRAM H7 NIGHT BREAKER PLUS 90% WYSYŁKA GRATIS (2458025986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

.jeździłem na nich kilka miesięcy.Bardzo dużo fajnego,prawie białego światła.bardzo duża różnica na "+" w stosunku do zwykłych h7

oczywiście muszą być oryginały.

Opublikowano
  • Autor
ale jakie philips

spróbuj tych:

OSRAM H7 NIGHT BREAKER PLUS 90% WYSYŁKA GRATIS (2458025986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

.jeździłem na nich kilka miesięcy.Bardzo dużo fajnego,prawie białego światła.bardzo duża różnica na "+" w stosunku do zwykłych h7

już właśnie takie zakupiłem wcześniej, ale dzięki za podpowiedz

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

Podobna do mojej xD Więc i ja się dziś pochwale w tym dziale ;0

To dawaj ją obczaimy

Opublikowano
ale jakie philips

spróbuj tych:

już właśnie takie zakupiłem wcześniej, ale dzięki za podpowiedz

i jak było to światło rzeczywiście białe ? bo ja chcę takie dać H11 w przeciwmgielne i się waham

Opublikowano
  • Autor

są dużo bielsze i dalej widać ale mi ciężko się odzwyczaić od xenonów no ale cóż za to mam bemke Dziadek kupuj bo cena w miarę dobra i bielsze światło

Opublikowano

no ja chcę dać tam bo to ostatnie miejsce gdzie mam żółte światło i jak załącza się come/living home to świecą Ledy i właśnie przeciwmgielne i to kupowato wygląda - dzięki za opinie

Opublikowano
  • Autor

to kupuj ja mam tez zółte światła jak na funkcją podświetlenia drogi do domu tez muszę coś z tym zrobić

Opublikowano

myślałem jeszcze o tym GPT PLASMA WHITE HID XEN H11 H9 HB4XS 7500K (2480474178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kolega ma takie h7 w e39 i jadąc z nim w nocy się go zapytałem czy ma xenon bo naprawdę bielutko świecą :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie znam tej firmy ale jak sie przepalą to spróbuje, fakt faktem iż świeca lepiej niż osram jaśniej i można sobie wybrać jeszcze barwę

---------- Post dopisany 29-07-2012 at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2012 at 14:20 ----------

Nowy felunek założony 17"org bmw

Zdj_cie0619.jpg

<br /><br />

Zdj_cie0620.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany 26-08-2012 at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany 29-07-2012 at 10:21 ----------

I zrobione 2400km na Chorwację z Częstochowy 13godzin jazdy Bemka sie sprawdziła w jedna stronę trasa Dzubidze ,Chałupki, Ostrawa,Brno, Wiedeń ,Gras ,Lubliana i Senj wkrótce zdjęcia jutro wkleję bo dziś jestem padnięty

---------- Post dopisany 27-08-2012 at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2012 at 23:15 ----------

zdjęcia z wakacji

963cc244c891d617m.jpg

fba47e399f3bbe64m.jpg

e76447b4d63aa866m.jpg

9bcd22a93d8777c5m.jpg

6c3e297cc6e2a7a0m.jpg

Zdjęcia

Opublikowano

felgi średnio mi się widzą jako "letnie"

nie myślałeś o lekkich dystansach i obniżeniu trochę (chociaż) przodu ?? :naughty: