Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APS] Seiko - Silver & Black :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mnie nikt nie lubi :wink:

Opublikowano
mnie nikt nie lubi :wink:

bo nie chcesz z nami pic...:whistling:

Opublikowano

No chyba ze zmnieniles zdanie ;)

Opublikowano
  • Autor

pic - tak ale nie w najblizszym czasie, niestety :kwasny: moge cos ogarnac ale dopiero po poniedzialku.

przy okazji nowy upgrade na pokładzie - wewnetrzny pakiecik LED zamontowany, reszcie cos widac :decayed:

Opublikowano

Dlugi weekend sie zaczal a ty pktolisz o poniedzialku. Ogarnij sie

Opublikowano
  • Autor

ale to zbieranie gratow mi podnosi cisnienie, ciagle cos nie tak. dzis po ponad miesiacu dopiero info ze wysylaja gwint :facepalm: jak tak dalej pojdzie naciesze sie furka 2 tyg i do roboty :doh: do tego moja juz mi rant zalatwila :kwasny:

Opublikowano

No to ból, też się cały czas boję o felunek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

haha dzis dotarl gwint :whistling:

---------- Post dopisany 02-07-2014 at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 23:42 ----------

dotarl i co z tego :facepalm: nie ma kiedy zalozyc, skończy się na tym ze pojade do roboty i tyle będzie z jazdy na gwincie :kwasny:

Opublikowano

przecie to chwila roboty

bierz podnosnik i do garazu! :bicz:

Opublikowano
  • Autor

Ta jasne remont od miesiąca :mad: zawsze pod górkę, szkoda gadać.

Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ----------

Pozatym czasu ni ma, w niedzielę do DE muszę jechać.

Opublikowano

To akurat zdążysz obniżyć w weekend i zostawić żonie... to jak wrócisz bedziesz miał co robić... :naughty::grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie mam czasu na nic generalnie :mad: muszę nstrugach na druga fure bo inaczej nic z modzenia nie będzie.

---------- Post dopisany 03-07-2014 at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2014 at 17:23 ----------

To akurat zdążysz obniżyć w weekend i zostawić żonie... to jak wrócisz bedziesz miał co robić... :naughty::grin:

to pewne, ranty zalatwila po 2 tyg, wiec gwint hmm 3dni :decayed:

---------- Post dopisany 16-07-2014 at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany 03-07-2014 at 00:46 ----------

No wreszcie zalozone :decayed:12663.jpg Niech sie ulozy to ciut podregulujemy , wreszcie front nie wyglada jakby szykowal sie do startu :whistling:

Opublikowano

Spoko na tym gwincie wygląda:wink:

Opublikowano
  • Autor

mi tez sie podoba :decayed:, szkoda ze kobieta rozwaliła mi wydech w ciągu 24h :facepalm: ale już zrobione i podniesione 2cm wiec teraz pownno byc spox :naughty: szkoda ze to minimum dla mnie bo mam najazd do garazu pod sporym katem :facepalm:

Opublikowano

dobrą robote i gustowną tu widzę :D jaki koszt zrobienia takich lamp przednich jest? :slina:

Opublikowano
  • Autor
dobrą robote i gustowną tu widzę :D jaki koszt zrobienia takich lamp przednich jest? :slina:

w sumie juz nie pamietam :facepalm: napisz na PW do kolegi Gwerty bo bralem od niego, jak wielu na forum :wink:

Opublikowano

w sumie juz nie pamietam :facepalm: napisz na PW do kolegi Gwerty bo bralem od niego, jak wielu na forum :wink:

kolega Gwerty nie był na forum od maja także ciężko będzie :wink:

Opublikowano

kolega Gwerty nie był na forum od maja także ciężko będzie :wink:

A co z nim, wakacje takie dlugie ma?:grin:

Opublikowano
  • Autor

Andrju jakie ty masz ustawienia przod - tyl ?

Opublikowano

ch*jowe:decayed:

jest wysoko a mimo wszystko szuram :grin:

zmierze wieczorem i Ci powiem, ale musze u siebie jeszcze podregulowac jak juz wbije to uszczerstwo w dowod:naughty:

---------- Post dopisany at 09:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ----------

A ten tego majster, nie chcesz odkupic odemnie dystansow? 11 i 15 mm? :naughty: