Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APS] Seiko - Silver & Black :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie bez dystansow nawet przyzwoity spas jest więc dam spokój. Ją mam 63 i 64 i udało się wydech urwać i poprzypalac nadkola :)

Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A ranty zaklepales?

Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

Nie :-)

Opublikowano

To sie nie dziw ze ci gume kroi przy et35

Opublikowano
  • Autor

Kurde pogoda zdechla a miałem sesyjke pyknac w końcu :mad:

Opublikowano

W deszczu tez ladnie foty wychodza:naughty:

---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ----------

a co do wymiarow to teraz mam 64 przod i 62 tyl (czyli TUV +10mm) Gotowe na przeglad, dystanse sciagniete, wyglada szkaradnie (et42) :decayed:

Wydech mam na 9,5cm w najnizszym punkcie, ale jak wstawie dp, to wydech sie podniesie i schowa. i wtedy zjade sobie do 58 ( Da rade spokojnie jezdzic) :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Teraz trochę dziwne masz ustawienie. Wydech masz wysoko widzę. U mnie było coś grzebane bo z BE szuralem czasem na straznikach

Opublikowano

Wizualnie dziwnie w chu. Ale papiery do podbicia. Dzisiaj katy ustawialem camber z tylu na czerwono -1.47 i zakres reg sie skonczyl. Ciekawe co na to organy...

Wydech najnizej na plecionce 5 cm wystaje od podlogi..

Opublikowano
  • Autor

Udało mi się strzelić parę fotek wreszcie. Jutro wrócę na chawirke to wrzuce w końcu coś z pleneru, mało ale jest :)

---------- Post dopisany 27-07-2014 at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2014 at 22:14 ----------

No dobra to wreszcie parę nowych fotek z pleneru, szkoda ze ze mnie slaby fotograf :kwasny:

DSCN2722.jpg

DSCN2747.jpg

DSCN2764.jpg

DSCN2766.jpg

DSCN2769.jpg

DSCN2980.jpg

DSCN2982.jpg

DSCN2988.jpg

DSCN3000.jpg

Opublikowano

super się prezentuje..... a alu mega mi sie podoba :decayed:

Opublikowano

A to mi się nie wydaje masz już ten czarny dach to mat czy połysk bo na fonie oglądam :what:

Opublikowano
  • Autor
super się prezentuje..... a alu mega mi sie podoba :decayed:

Dzieki, niestety nie umiem za bardzo aparatem oddac jak ta felga wyglada w realu :kwasny: bo na zywo o niebo lepiej to wyglada ale coz musze sie podszkolic w uzywaniu aparatu czy cos.

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

A to mi się nie wydaje masz już ten czarny dach to mat czy połysk bo na fonie oglądam :what:

polysk :wink:

Opublikowano

Jest moc :naughty::thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
Jest moc :naughty::thumbup1:

Dzieki ale lepszy fotograf by sie przydal bo slabo widac kolo :kwasny: w kazdym razie w koncu strzelilem cos na powietrzu :decayed:

Opublikowano

Zawsze uważałem, że czarne felgi do srebrnego auta słabo pasują.

A u Ciebie to połączenie wyszło całkiem nieźle. Zwłaszcza z tym polerowanym rantem i czarnymi lampami.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

A u Ciebie to połączenie wyszło całkiem nieźle. Zwłaszcza z tym polerowanym rantem i czarnymi lampami.

Dzieki :thumbup1:. Tez mialem obawy czy wizualnie nie beda wygladac jak 16-stki :eusathink: , ale finalnie jestem zadowolony z efektu :jerk:.

chwilowo padlinka trochę poobijana ale działamy w tym temacie :decayed: akcja spawanie front zdesia już rozpoczęta, szukam tylnego S4 albo pospawam ORI :eusathink:co by było lepsze?

Opublikowano

albo jak juz spawasz to poleciec na grubo

4b889297-a549-532e.jpg

:jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

Dzieki :thumbup1:. Tez mialem obawy czy wizualnie nie beda wygladac jak 16-stki :eusathink: , ale finalnie jestem zadowolony z efektu :jerk:.

chwilowo padlinka trochę poobijana ale działamy w tym temacie :decayed: akcja spawanie front zdesia już rozpoczęta, szukam tylnego S4 albo pospawam ORI :eusathink:co by było lepsze?

Dokładke spawasz w całość?

Opublikowano

Udało mi się strzelić parę fotek wreszcie. Jutro wrócę na chawirke to wrzuce w końcu coś z pleneru, mało ale jest :)

---------- Post dopisany 27-07-2014 at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2014 at 22:14 ----------

No dobra to wreszcie parę nowych fotek z pleneru, szkoda ze ze mnie slaby fotograf :kwasny:

DSCN2722.jpg

DSCN2747.jpg

DSCN2764.jpg

DSCN2766.jpg

DSCN2769.jpg

DSCN2980.jpg

DSCN2982.jpg

DSCN2988.jpg

DSCN3000.jpg

Podoba mi sie konkrett :banan:

Opublikowano
  • Autor

Andrju - to nie przejdzie, kiedyś nad tym myślałem ale wydech na 2 strony bym musiał rezać a w FWD to nie takie hop siup :kwasny:

:eusathink:na tym nowym forum nie mogę nic zacytować, dziwne :eusathink: