mnetzimny Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam Potrzebuje numer węża klimy ten co idzie z kompresora do chłodnicy klimy . Przewód jest skręcany z dwóch stron , sprężarka jest firmy ZEXEL . Jeśli ktoś ma taki na sprzedaż to proszę o kontakt . Audi to A4 B5 1999 r Avant silnik AHH
nowaks Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja również poszukuję tego węża, nigdzie nie mogę znaleźć. A ty kolego też miałeś problem z odkręceniem i uszkodziłeś nakrętkę z gwintem??
OLIVER Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 WitamPotrzebuje numer węża klimy ten co idzie z kompresora do chłodnicy klimy . Przewód jest skręcany z dwóch stron , sprężarka jest firmy ZEXEL . Jeśli ktoś ma taki na sprzedaż to proszę o kontakt . Audi to A4 B5 1999 r Avant silnik AHH czy oto Ci chodzi?
mnetzimny Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam Tak to jest ten numer przewodu , sprawa już załatwiona z przewodem . Valeo robi zamienniki te przewody po 260 zł bodajże . Do nowaks miałem problem z nakrętką co idzie do chłodnicy , gwint był zerwany przy nakrętce , jeśli też masz zerwany gwint przy nakrętce to zanieś przewód do kogoś kto dorabia przewody to ci założy nową nakrętkę .
Rekomendowane odpowiedzi