michau Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Witam, w moim bagażniku z lewej strony pod tapicerką coś powoduje dudnienie, czy seryjnie były montowane jakieś głośniki basowe, tuby czy coś w stylu bum bum bum? Nie wiem co to może być bo się jeszcze nie dobierałem a najpierw chciałem zapytać na Forum może ktoś wie co tam może być? Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc Pozdrawiam
voxan69 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Kolego tam znajduje się fabryczny subwoofer.
michau Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Opublikowano 20 Maja 2008 Kolego tam znajduje się fabryczny subwoofer. a jakieś może dane nt. niego posiadasz?
voxan69 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 To zależy od tego czy masz nagłośnienie Bose czy seryjne. W serii był sub Nokia. Ja też mam taki u siebie - nie ma rewelacji ale lepsze to niż nic. Co do parametrów to ci nie pomogę ale szaleństwa nie ma
michau Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Zauważyłem, że rewelacji niema. Jak wymieniałem klocki i tarcze z tyłu to tylko mało przyjemny zgrzyt i dudnienie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi