pedros2009 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam, mam pytanie a mianowicie montowałem dzisiaj chromowane lusterka IN PRO niestety niechcący zbiłem jeden wkład lusterka od strony kierowcy, a więć od razu zaczęło się szukanie na allegro aby zakupić nowe ale.....no własnie nie ma takiego jak ja mam a mianowcie: DSCF0667.jpg | pedros2012 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSCF0666.jpg | pedros2012 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSCF0670.jpg | pedros2012 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl po pierwsze wszędzie na allegro są wkłady bez tej obramówki, uszczelki gumowej nie wiem jak to zwią po drugie u mnie od lusterka wychodzi prócz dwóch wtyczek od podgrzewania trzecia czarna, od czego ona jest?? Na allegro nie ma żadnego wkładu z taką wtyczką :/ kto mi pomoże??
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 zdjęcia nie działają, ale jak masz szkło z czarną ramką/uszczelką oraz czarną wtyczkę to masz lusterka z fotochromem, a o takie trudno na allegro. Ostatnio jakieś tydzień temu widziałem jedną aukcję z wkładem do fotochromu. Cena kosmiczna jak dla mnie 300zł - ale się sprzedało ps. tu gość ma całe lusterka: AUDI A4 B6 B7 LUSTERKO PRAWE LEWE CZESCI (2455593282) - motoAllegro na zdjęciu te dwa na górze są chyba takie jak miałeś - cena rewelacyjna jak na fotochrom, ale nie wiem czy twoje się przypadkiem nie składały elektrycznie, a o tym gościu nic nie pisze. tu masz same wkłady: WKLAD SZKLO LUSTERKA PRAWY AUDI A3 A4 A6 FOTOCHROM (2427011626) - motoAllegro
pedros2009 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 dzięki za linki, Ja potrzebuję same wkłady bo lusterka to mam tzn właśnie zmieniałem swoje oryginalne lusterka na chromy IN PRO, i przy zmianie jedno mi niechcący poszło przy takiej cenie jak podałeś tutaj w tej aukcji to nawet kupię całe lusterko i tylko wkład sobie wyjmę.
Rekomendowane odpowiedzi