Mateo1373 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Trafiła się okazja zabrać od znajomego całkiem przyzwoite koło od ... no własnie , z tego co ustaliłem to od Mercedesa C 55 AMG 18 cali, no ale ciężko jest mi odszukać jakieś zdjęcie gdzie felgi są skręcane. W zasadzie to sam nie jestem pewien czy to imitacja czy prawdziwa skrętka. Ale obstawiam przy tym drugim. Wszystkie które znajduje na necie są jednoczęściowe. I tutaj mam prośbę, proszę o ocenę tych kół ( jakieś informacje) , może ktoś z forum już takie posiada. I ewentualnie jakich pieniędzy są warte. Z góry dziękuje za pomoc i wrzucam fotki kół.
A-rek Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 wzór podobny do C55 AMG ale oryginalne nie były "skręcane" (tzn były bez śrubek)
Mateo1373 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 felgi 19 + opony gratis AMG 9,5Jx19 ET31 mercedes (2450411370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A to ?
miedzikos Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 To co masz to jest imitacja i raczej nie jest to oryginał amg [ takie firmy nie bawią się w imitacje śrubek ], natomiast te z aukcji to 2 cześciowe amg
Rekomendowane odpowiedzi