stelażysta Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Witam. mój problem polega na tym iż poczas gdy włączam światła to zanika mi podświetlanie deski rozdzielczej. klimatronica, i wszystkiego co powinno być podświetlone:)) co może być tego przyczyną?? mówie z góry że nie ma nokogo w okolicy kto miałby VAGa
NYNA Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 A jak światła wyłączysz to Ci działa? To moze poprostu sobie tak przyciemniłeś podświetlanie tym pokrętłem który jest po obrotomierzem.Bo tam jest regulacja ciemniej jaśniej.
Wihajster Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Witam. mój problem polega na tym iż poczas gdy włączam światła to zanika mi podświetlanie deski rozdzielczej. klimatronica, i wszystkiego co powinno być podświetlone:)) co może być tego przyczyną?? mówie z góry że nie ma nokogo w okolicy kto miałby VAGa jak w nocy widzisz podswietlenie licznika wiec masz wszystko ok to normalne ze w dzien przygasa po właczeniu swiateł
stelażysta Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 wiesz co......moze i przyciemniłem,,,,,,ale kurde jak wyłącze światła to mi świeci klima i licznik
NYNA Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 No to mysle że raczej na pewno sobie przyciemniłeś.A jak światła gasisz to podświetlenie jest standardowe.
Rekomendowane odpowiedzi